Open Nav

Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
                

Intro : C G Am Em F..G.. C G manise sang rembulan Dm nyinarne peteng wengi G C koyo esemanmu kanggo dinoku.. Dm G sewening fajar isuk C -G/B Am sing ngangeti sang bumi F Dm G koyo tresnamu marang slirahku.. Reff : C G matur suwun tresno iki Am Em gawe ademe atiku F ngebutekke Dm G kowe sing dadi takdirku.. C G karo kowe aku tentrem Am Em ngelakoni urip iki F kanggo bukti G C amung kowe sing pungkasan.. Musik : F..Em..Dm G C.. wo..wo o.. hu.. u uuu uu.. F..Em Am Dm G C.. C G manise sang rembulan Dm nyinarne peteng wengi G C koyo esemanmu kanggo dinoku.. Dm G sewening fajar isuk C -G/B Am sing ngangeti sang bumi F Dm G koyo tresnamu marang slirahku.. Reff : C G matur suwun tresno iki Am Em gawe ademe atiku F ngebutekke Dm G kowe sing dadi takdirku.. C G karo kowe aku tentrem Am Em ngelakoni urip iki F kanggo bukti G C amung kowe sing pungkasan.. G C G matur suwun tresno iki Am Em gawe ademe atiku F ngebutekke Dm G kowe sing dadi takdirku.. C G karo kowe aku tentrem Am Em ngelakoni urip iki F kanggo bukti G C amung kowe sing pungkasan.. F kanggo bukti G C amung kowe sing pungkasan.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A E F#m C#m D..E.. A E manise sang rembulan Bm nyinarne peteng wengi E A koyo esemanmu kanggo dinoku.. Bm E sewening fajar isuk A -E/G# F#m sing ngangeti sang bumi D Bm E koyo tresnamu marang slirahku.. Reff : A E matur suwun tresno iki F#m C#m gawe ademe atiku D ngebutekke Bm E kowe sing dadi takdirku.. A E karo kowe aku tentrem F#m C#m ngelakoni urip iki D kanggo bukti E A amung kowe sing pungkasan.. Musik : D..C#m..Bm E A.. wo..wo o.. hu.. u uuu uu.. D..C#m F#m Bm E A.. A E manise sang rembulan Bm nyinarne peteng wengi E A koyo esemanmu kanggo dinoku.. Bm E sewening fajar isuk A -E/G# F#m sing ngangeti sang bumi D Bm E koyo tresnamu marang slirahku.. Reff : A E matur suwun tresno iki F#m C#m gawe ademe atiku D ngebutekke Bm E kowe sing dadi takdirku.. A E karo kowe aku tentrem F#m C#m ngelakoni urip iki D kanggo bukti E A amung kowe sing pungkasan.. E A E matur suwun tresno iki F#m C#m gawe ademe atiku D ngebutekke Bm E kowe sing dadi takdirku.. A E karo kowe aku tentrem F#m C#m ngelakoni urip iki D kanggo bukti E A amung kowe sing pungkasan.. D kanggo bukti E A amung kowe sing pungkasan..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ronald Siwabessy mudah, kunci gitar Ronald Siwabessy, chord lagu Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) Dasar , chord dasar Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) Dasar , chordtela Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) Dasar , lirik lagu Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ronald Siwabessy di youtube: https://youtube.com/watch?v=zNmA9PfDk6E

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ronald Siwabessy

Chord Lagu Lainnya

×