Open Nav

Rodhsel - Ngungkap Roso Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
                Capo di fret 4

Intro : -G
C F G C..G..

  C Em
seprono seprene.. aku ngarepke kowe..
F G C
 ketemu jaman semono kae..
Dm G E Am
 ngampet tresnoku.. mikerke sliramu..
  F G C G
bingung.. rosone atiku..

C Em
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
F G C
 mesem pas aku nyawang sliramu..
Dm G Em Am
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 F G C
opo.. pancene kowe jodoku..

Int. F G C..

Reff :
         F
 tak tututi neng mburimu
         C
 tak barengi neng sandingmu..
 Dm G C C7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         F
 kowe njawab karo mesem
         C
 nambahi aku kesemsem..
  Dm G C
 ono roso.. sakjroning atiku..

Musik : F G C C7
F G Em Am
F G..

C Em
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
F G C
 mesem pas aku nyawang sliramu..
Dm G Em Am
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 F G C
opo.. pancene kowe jodoku..

Reff :
         F
 tak tututi neng mburimu
         C
 tak barengi neng sandingmu..
 Dm G C C7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         F
 kowe njawab karo mesem
         C
 nambahi aku kesemsem..
  Dm G C
 ono roso.. sakjroning atiku..

          F
 ora nyongko ora ngiro
          C
 kowe langsung ngungkap roso..
 Dm G
  pengen nyanding aku
      C C7
 dudu nyanding wong liyo..

       F
 keputusanmu tak tompo
            C
 tak simpen neng njero dodo..
  Dm G C
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  Dm G C
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  Dm G F G C..
 ojo.. gandeng karo wong liyo..  oo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : -B
E A B E..B..

  E G#m
seprono seprene.. aku ngarepke kowe..
A B E
 ketemu jaman semono kae..
F#m B G# C#m
 ngampet tresnoku.. mikerke sliramu..
  A B E B
bingung.. rosone atiku..

E G#m
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
A B E
 mesem pas aku nyawang sliramu..
F#m B G#m C#m
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 A B E
opo.. pancene kowe jodoku..

Int. A B E..

Reff :
         A
 tak tututi neng mburimu
         E
 tak barengi neng sandingmu..
 F#m B E E7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         A
 kowe njawab karo mesem
         E
 nambahi aku kesemsem..
  F#m B E
 ono roso.. sakjroning atiku..

Musik : A B E E7
A B G#m C#m
A B..

E G#m
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
A B E
 mesem pas aku nyawang sliramu..
F#m B G#m C#m
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 A B E
opo.. pancene kowe jodoku..

Reff :
         A
 tak tututi neng mburimu
         E
 tak barengi neng sandingmu..
 F#m B E E7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         A
 kowe njawab karo mesem
         E
 nambahi aku kesemsem..
  F#m B E
 ono roso.. sakjroning atiku..

          A
 ora nyongko ora ngiro
          E
 kowe langsung ngungkap roso..
 F#m B
  pengen nyanding aku
      E E7
 dudu nyanding wong liyo..

       A
 keputusanmu tak tompo
            E
 tak simpen neng njero dodo..
  F#m B E
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  F#m B E
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  F#m B A B E..
 ojo.. gandeng karo wong liyo..  oo..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rodhsel mudah, kunci gitar Rodhsel, chord lagu Rodhsel - Ngungkap Roso Dasar , chord dasar Rodhsel - Ngungkap Roso Dasar , chordtela Rodhsel - Ngungkap Roso Dasar , lirik lagu Rodhsel - Ngungkap Roso Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rodhsel di youtube: https://youtube.com/watch?v=zPxuwM1vKIQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Rodhsel

Chord Lagu Lainnya

×