Open Nav

Rista DMY - Ora Nduwe Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
                

Intro : C..Em..F Fm G.. C Em Am aku pengen ngerti.. salah opo aku.. F Dm G nganti kowe tego ninggalne aku.. C Em Am opo kowe lali.. mbiyen kowe seng janji.. F Dm G raono liane seng neng atimu.. Em Am saiki kowe wes bedo.. F Dm G mblenjani janjimu.. Em Am neng sumber koso.. F Dm G saiki mung kari cerito.. Reff : C E we ra nduwe ati.. Am Gm tegamu nglarani.. C F jaremu setyo ngancani.. G C kabeh kui mung ngapusi.. C E wes lilo ikhlasno.. Am Gm atimu milih wong liyo.. C F ninggalne tresno seng tak jogo.. G C kabeh kui uwes serno.. Musik : Bb..Fm..C.. Bb..Fm..G.. Em Am saiki kowe wes bedo.. F Dm G mblenjani janjimu.. Em Am neng sumber koso.. F Dm G saiki mung kari cerito.. Reff : C E we ra nduwe ati.. Am Gm tegamu nglarani.. C F jaremu setyo ngancani.. G C kabeh kui mung ngapusi.. C E wes lilo ikhlasno.. Am Gm atimu milih wong liyo.. C F ninggalne tresno seng tak jogo.. G C kabeh kui uwes serno.. C E we ra nduwe ati.. Am Gm tegamu nglarani.. C F jaremu setyo ngancani.. G C kabeh kui mung ngapusi.. C E wes lilo ikhlasno.. Am Gm atimu milih wong liyo.. C F ninggalne tresno seng tak jogo.. G C kabeh kui uwes serno.. Am F ninggalne tresno seng tak jogo.. G C kabeh kui uwes serno.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb..Dm..D# D#m F.. Bb Dm Gm aku pengen ngerti.. salah opo aku.. D# Cm F nganti kowe tego ninggalne aku.. Bb Dm Gm opo kowe lali.. mbiyen kowe seng janji.. D# Cm F raono liane seng neng atimu.. Dm Gm saiki kowe wes bedo.. D# Cm F mblenjani janjimu.. Dm Gm neng sumber koso.. D# Cm F saiki mung kari cerito.. Reff : Bb D we ra nduwe ati.. Gm Fm tegamu nglarani.. Bb D# jaremu setyo ngancani.. F Bb kabeh kui mung ngapusi.. Bb D wes lilo ikhlasno.. Gm Fm atimu milih wong liyo.. Bb D# ninggalne tresno seng tak jogo.. F Bb kabeh kui uwes serno.. Musik : G#..D#m..Bb.. G#..D#m..F.. Dm Gm saiki kowe wes bedo.. D# Cm F mblenjani janjimu.. Dm Gm neng sumber koso.. D# Cm F saiki mung kari cerito.. Reff : Bb D we ra nduwe ati.. Gm Fm tegamu nglarani.. Bb D# jaremu setyo ngancani.. F Bb kabeh kui mung ngapusi.. Bb D wes lilo ikhlasno.. Gm Fm atimu milih wong liyo.. Bb D# ninggalne tresno seng tak jogo.. F Bb kabeh kui uwes serno.. Bb D we ra nduwe ati.. Gm Fm tegamu nglarani.. Bb D# jaremu setyo ngancani.. F Bb kabeh kui mung ngapusi.. Bb D wes lilo ikhlasno.. Gm Fm atimu milih wong liyo.. Bb D# ninggalne tresno seng tak jogo.. F Bb kabeh kui uwes serno.. Gm D# ninggalne tresno seng tak jogo.. F Bb kabeh kui uwes serno..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Rista DMY - Ora Nduwe Ati Dasar , chord dasar Rista DMY - Ora Nduwe Ati Dasar , chordtela Rista DMY - Ora Nduwe Ati Dasar , lirik lagu Rista DMY - Ora Nduwe Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=A8Pr3fPGpug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×