menu

Rista DMY - Ora Nduwe Ati Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 108 views
Transpose Font
Intro : C..Em..F Fm G..

 C                    Em       Am
aku pengen ngerti.. salah opo aku..
    F         Dm           G
nganti kowe tego ninggalne aku..
 C                     Em           Am
opo kowe lali.. mbiyen kowe seng janji..
  F      Dm            G
raono liane seng neng atimu..

Em                Am
 saiki kowe wes bedo..
F     Dm        G
 mblenjani janjimu..
Em             Am
 neng sumber koso..
      F      Dm     G
saiki mung kari cerito..

Reff :
    C          E
 we ra nduwe ati..
            Am  Gm
 tegamu nglarani..
        C           F
 jaremu setyo ngancani..
 G                  C
  kabeh kui mung ngapusi..

     C           E
 wes lilo ikhlasno..
                  Am  Gm
 atimu milih wong liyo..
           C               F
 ninggalne tresno seng tak jogo..
 G               C
  kabeh kui uwes serno..

Musik : Bb..Fm..C..
        Bb..Fm..G.. 

Em                Am
 saiki kowe wes bedo..
F     Dm        G
 mblenjani janjimu..
Em             Am
 neng sumber koso..
      F      Dm     G
saiki mung kari cerito..

Reff :
    C          E
 we ra nduwe ati..
            Am  Gm
 tegamu nglarani..
        C           F
 jaremu setyo ngancani..
 G                  C
  kabeh kui mung ngapusi..

     C           E
 wes lilo ikhlasno..
                  Am  Gm
 atimu milih wong liyo..
           C               F
 ninggalne tresno seng tak jogo..
 G               C
  kabeh kui uwes serno..

    C          E
 we ra nduwe ati..
            Am  Gm
 tegamu nglarani..
        C           F
 jaremu setyo ngancani..
 G                  C
  kabeh kui mung ngapusi..

     C           E
 wes lilo ikhlasno..
                  Am  Gm
 atimu milih wong liyo..
           C               F
 ninggalne tresno seng tak jogo..
 G               C
  kabeh kui uwes serno..
 Am                         F
  ninggalne tresno seng tak jogo..
 G               C
  kabeh kui uwes serno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..Dm..D# D#m F..

 Bb                   Dm       Gm
aku pengen ngerti.. salah opo aku..
    D#        Cm           F
nganti kowe tego ninggalne aku..
 Bb                    Dm           Gm
opo kowe lali.. mbiyen kowe seng janji..
  D#     Cm            F
raono liane seng neng atimu..

Dm                Gm
 saiki kowe wes bedo..
D#    Cm        F
 mblenjani janjimu..
Dm             Gm
 neng sumber koso..
      D#     Cm     F
saiki mung kari cerito..

Reff :
    Bb         D
 we ra nduwe ati..
            Gm   Fm
 tegamu nglarani..
        Bb          D#
 jaremu setyo ngancani..
 F                  Bb
  kabeh kui mung ngapusi..

     Bb          D
 wes lilo ikhlasno..
                  Gm   Fm
 atimu milih wong liyo..
           Bb              D#
 ninggalne tresno seng tak jogo..
 F               Bb
  kabeh kui uwes serno..

Musik : G#..D#m..Bb..
        G#..D#m..F..

Dm                Gm
 saiki kowe wes bedo..
D#    Cm        F
 mblenjani janjimu..
Dm             Gm
 neng sumber koso..
      D#     Cm     F
saiki mung kari cerito..

Reff :
    Bb         D
 we ra nduwe ati..
            Gm   Fm
 tegamu nglarani..
        Bb          D#
 jaremu setyo ngancani..
 F                  Bb
  kabeh kui mung ngapusi..

     Bb          D
 wes lilo ikhlasno..
                  Gm   Fm
 atimu milih wong liyo..
           Bb              D#
 ninggalne tresno seng tak jogo..
 F               Bb
  kabeh kui uwes serno..

    Bb         D
 we ra nduwe ati..
            Gm   Fm
 tegamu nglarani..
        Bb          D#
 jaremu setyo ngancani..
 F                  Bb
  kabeh kui mung ngapusi..

     Bb          D
 wes lilo ikhlasno..
                  Gm   Fm
 atimu milih wong liyo..
           Bb              D#
 ninggalne tresno seng tak jogo..
 F               Bb
  kabeh kui uwes serno..
 Gm                         D#
  ninggalne tresno seng tak jogo..
 F               Bb
  kabeh kui uwes serno..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×