menu

Rindra Putra - Ngenteni Balimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
Transpose Font
Intro : F G Em Am
        Dm..G..

      C               G
ngenteni kowe.. ing sabendinane..
      Am                  Em
ra kroso wis suwe.. anggonmu lungo..
          F           C  
lungo ninggal crito loro..
     Dm                G
gawe perih ning jero dodo..

    C        G
balimu.. tak tunggu..
        Am              Em
seprono seprene tanpo mikir wektu..
  F              C
mugo eling dalan balimu..
       Dm            G          C
nadjan wis adoh lungamu ninggal aku..

  F       G     Em     Am
dudu salahmu.. usapen eluhmu..
      Dm
bakal ono wancine..
           G
yen pancen wis ditakdirke..

Reff :
 F   G             Em          Am
  a..ku tetep ning kene nggo kowe..
     Dm           G            Gm   C
 aku ra lungo opo meneh nglalekne kowe..
   F        G            Em        Am
 jaganen atimu.. nadjan adoh seko aku..
      Dm           G          C
 percoyo aku.. tak tunggu balimu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C G

    C        G
balimu.. tak tunggu..
        Am              Em
seprono seprene tanpo mikir wektu..
  F              C
mugo eling dalan balimu..
       Dm            G          C
nadjan wis adoh lungamu ninggal aku..

  F       G     Em     Am
dudu salahmu.. usapen eluhmu..
      Dm
bakal ono wancine..
           G
yen pancen wis ditakdirke..

Reff :
 F   G             Em          Am
  a..ku tetep ning kene nggo kowe..
     Dm           G            Gm   C
 aku ra lungo opo meneh nglalekne kowe..
   F        G            Em        Am
 jaganen atimu.. nadjan adoh seko aku..
      Dm           G          C
 percoyo aku.. tak tunggu balimu..

 F   G             Em          Am
  a..ku tetep ning kene nggo kowe..
     Dm           G            Gm   C
 aku ra lungo opo meneh nglalekne kowe..
   F        G            Em        Am
 jaganen atimu.. nadjan adoh seko aku..
      Dm           G          C
 percoyo aku.. tak tunggu balimu..
         Dm          G        (F)
 nyawang esemmu gawe seneng atiku..

Outro : F G Em Am
        Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        Am..D..

      G               D
ngenteni kowe.. ing sabendinane..
      Em                  Bm
ra kroso wis suwe.. anggonmu lungo..
          C           G  
lungo ninggal crito loro..
     Am                D
gawe perih ning jero dodo..

    G        D
balimu.. tak tunggu..
        Em              Bm
seprono seprene tanpo mikir wektu..
  C              G
mugo eling dalan balimu..
       Am            D          G
nadjan wis adoh lungamu ninggal aku..

  C       D     Bm     Em
dudu salahmu.. usapen eluhmu..
      Am
bakal ono wancine..
           D
yen pancen wis ditakdirke..

Reff :
 C   D             Bm          Em
  a..ku tetep ning kene nggo kowe..
     Am           D            Dm   G
 aku ra lungo opo meneh nglalekne kowe..
   C        D            Bm        Em
 jaganen atimu.. nadjan adoh seko aku..
      Am           D          G
 percoyo aku.. tak tunggu balimu..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G D

    G        D
balimu.. tak tunggu..
        Em              Bm
seprono seprene tanpo mikir wektu..
  C              G
mugo eling dalan balimu..
       Am            D          G
nadjan wis adoh lungamu ninggal aku..

  C       D     Bm     Em
dudu salahmu.. usapen eluhmu..
      Am
bakal ono wancine..
           D
yen pancen wis ditakdirke..

Reff :
 C   D             Bm          Em
  a..ku tetep ning kene nggo kowe..
     Am           D            Dm   G
 aku ra lungo opo meneh nglalekne kowe..
   C        D            Bm        Em
 jaganen atimu.. nadjan adoh seko aku..
      Am           D          G
 percoyo aku.. tak tunggu balimu..

 C   D             Bm          Em
  a..ku tetep ning kene nggo kowe..
     Am           D            Dm   G
 aku ra lungo opo meneh nglalekne kowe..
   C        D            Bm        Em
 jaganen atimu.. nadjan adoh seko aku..
      Am           D          G
 percoyo aku.. tak tunggu balimu..
         Am          D        (C)
 nyawang esemmu gawe seneng atiku..

Outro : C D Bm Em
        Am D G..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Rindra Putra

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×