Open Nav

Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo di fret 1

Intro : Am Dm G C-G/B-Am
Dm G C G..

   C
lintang ing wengi..
        Am
dadi seksi tresno iki..
          F
yo mung siji..
         Dm G
koe seng tak anti-anti..

    C
mungkin wes garise..
     Am
aku ora karo koe..
       F
karep ati..
     Dm G
koe ojo neng liyane..

   Em Am
mergo.. mung siji tak tresno..
          F
yo mung koe..
                      G   -F#
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
      F G
 kang mas.. aku..
    Em Am
 nyuwun.. ngapuro..
         F
 ra biso sewiji
           G C
 mergo wes ono sing liyo..

   F G
 saben.. bengi..
     Em Am
 wes tak jaluk dungo..
           F
 nanging piye meneh
    G C
Gusti hurung ridho..

     F G
 ora tak.. songko
       Em Am
 aku tumindak seng olo..
            F G
 senajan Gusti hurung ridho
       C
 aku kudu iso nrimo..

   F G Em
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   Dm G C
 seko kesalahan diri kulo..
    F G Em Am
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F G C   
 karep ati.. mung siji neng ati..

Musik : Dm G C-G/B-Am
Dm G C G..

    C
mungkin wes garise..
     Am
aku ora karo koe..
       F
karep ati..
     Dm G
koe ojo neng liyane..

   Em Am
mergo.. mung siji tak tresno..
          F
yo mung koe..
                      G   -F#
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
   F G Em
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   Dm G C
 seko kesalahan diri kulo..
    F G Em Am
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F G C   
 karep ati.. mung siji neng ati..

      Dm G Em Am
 kang mas.. kudu.. ikhlas.. legowo..
 (enggeh nimas wes tak cobo nerimo0
            F G
 senajan Gusti hurung ridho
 (kabeh opo wae)
   C
 kudu iso nompo.. (kahananku)
 
     F G Em Am
 (enggeh.. nimas.. tak cobo nerimo..)
           kang mas.. perjuangke aku
            F G C
 (wes trimo sumeleh kersane Seng Kuoso..)
  kabeh iki dudu karepanku..
            Dm
 (wes trimo sumeleh)
  wes trimo sumeleh
          G C G/B A
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..
             Dm G
 (wes trimo sumeleh..)
  wes trimo sumeleh..
                  C   
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m D#m G# C#-G#/C-A#m
D#m G# C# G#..

   C#
lintang ing wengi..
        A#m
dadi seksi tresno iki..
          F#
yo mung siji..
         D#m G#
koe seng tak anti-anti..

    C#
mungkin wes garise..
     A#m
aku ora karo koe..
       F#
karep ati..
     D#m G#
koe ojo neng liyane..

   Fm A#m
mergo.. mung siji tak tresno..
          F#
yo mung koe..
                      G#   -G
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
      F# G#
 kang mas.. aku..
    Fm A#m
 nyuwun.. ngapuro..
         F#
 ra biso sewiji
           G# C#
 mergo wes ono sing liyo..

   F# G#
 saben.. bengi..
     Fm A#m
 wes tak jaluk dungo..
           F#
 nanging piye meneh
    G# C#
Gusti hurung ridho..

     F# G#
 ora tak.. songko
       Fm A#m
 aku tumindak seng olo..
            F# G#
 senajan Gusti hurung ridho
       C#
 aku kudu iso nrimo..

   F# G# Fm
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   D#m G# C#
 seko kesalahan diri kulo..
    F# G# Fm A#m
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F# G# C#  
 karep ati.. mung siji neng ati..

Musik : D#m G# C#-G#/C A#m
D#m G# C# G#
C#
mungkin wes garise..
     A#m
aku ora karo koe..
       F#
karep ati..
     D#m G#
koe ojo neng liyane..

   Fm A#m
mergo.. mung siji tak tresno..
          F#
yo mung koe..
                      G#   -G
tresno tulus ra ono liyane..

Reff :
   F# G# Fm
 nimas.. kulo nyuwun ngapuro..
   D#m G# C#
 seko kesalahan diri kulo..
    F# G# Fm A#m
 mergo salahku iki.. kowe ra sewiji..
        F# G# C#  
 karep ati.. mung siji neng ati..

      D#m G# Fm A#m
 kang mas.. kudu.. ikhlas.. legowo..
 (enggeh nimas wes tak cobo nerimo0
            F# G#
 senajan Gusti hurung ridho
 (kabeh opo wae)
   C#
 kudu iso nompo.. (kahananku)
 
     F# G# Fm A#m
 (enggeh.. nimas.. tak cobo nerimo..)
           kang mas.. perjuangke aku
            F# G# C#
 (wes trimo sumeleh kersane Seng Kuoso..)
  kabeh iki dudu karepanku..
            D#m
 (wes trimo sumeleh)
  wes trimo sumeleh
          G# C# G#/C A#
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..
             D#m G#
 (wes trimo sumeleh..)
  wes trimo sumeleh..
                  C#..
 (kersane Seng Kuoso..)
  kersane Seng Kuoso..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ardina Rasti mudah, kunci gitar Ardina Rasti, chord lagu Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati Dasar , chord dasar Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati Dasar , chordtela Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati Dasar , lirik lagu Rifqi Mohan ft. Ardina Rasti - Karep Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ardina Rasti di youtube: https://youtube.com/watch?v=2ICv9xAP-g8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ardina Rasti

Chord Lagu Lainnya

×