menu

Rian Mahendra - Wes! Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 87 views
Transpose Font
Intro : C Em Am C
        F..Fm..
        C Em Am C
        F..Fm..

C              Em        Am
wes cukup mung sakmene wae..
        F           Em
wes rabakal tak baleni..
        Dm          G
wes rabakal tak turuti..

     C              Em      Am  G
oh.. wes cukup mung sakmene wae..
        F
koe nglarakne atiku..
         Fm            G
koe ngelalekne janjimu..

Reff :
       F
 koe tego lungo..
               Em
 amergo bondho lan dunyo..
       Dm             G         C
 opo koe lali janjimu wektu semono..

     C7      F
 opo wes ora kelingan..
         G          Em       Am
 biyen koe seng tak sayang sayang..
       Dm                Fm         G
 saiki wes ilang.. wes dadi kenangan..
               (F)
 Gusti paringono sabar..

Musik : F..Em..F..C..
        F..Em..F..G..

C              Em        Am
wes cukup mung sakmene wae..
        F           Em
wes rabakal tak baleni..
        Dm          G
wes rabakal tak turuti..

     C              Em      Am  G
oh.. wes cukup mung sakmene wae..
        F
koe nglarakne atiku..
         Fm            G
koe ngelalekne janjimu..

Reff :
       F
 koe tego lungo..
               Em
 amergo bondho lan dunyo..
       Dm             G         C
 opo koe lali janjimu wektu semono..

     C7      F
 opo wes ora kelingan..
         G          Em       Am
 biyen koe seng tak sayang sayang..
       Dm              Fm   G
 saiki wes ilang.. ho oo oooo..

        F
 (koe tego lungo..)
                Em
 (amergo bondho lan dunyo..)
       Dm             G         C
 opo koe lali janjimu wektu semono..

      C7      F
 (opo wes ora kelingan..)
          G            Em     Am
 (biyen koe seng tak sayang sayang..)
       Dm                Fm         G
 saiki wes ilang.. wes dadi kenangan..
                   F..
 Gusti paringono sabar..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m F#m A
        D..Dm..
        A C#m F#m A
        D..Dm..

A              C#m       F#m
wes cukup mung sakmene wae..
        D           C#m
wes rabakal tak baleni..
        Bm          E
wes rabakal tak turuti..

     A              C#m     F#m E
oh.. wes cukup mung sakmene wae..
        D
koe nglarakne atiku..
         Dm            E
koe ngelalekne janjimu..

Reff :
       D
 koe tego lungo..
               C#m
 amergo bondho lan dunyo..
       Bm             E         A
 opo koe lali janjimu wektu semono..

     A7      D
 opo wes ora kelingan..
         E          C#m      F#m
 biyen koe seng tak sayang sayang..
       Bm                Dm         E
 saiki wes ilang.. wes dadi kenangan..
               (D)
 Gusti paringono sabar..

Musik : D..C#m..D..A..
        D..C#m..D..E..

A              C#m       F#m
wes cukup mung sakmene wae..
        D           C#m
wes rabakal tak baleni..
        Bm          E
wes rabakal tak turuti..

     A              C#m     F#m E
oh.. wes cukup mung sakmene wae..
        D
koe nglarakne atiku..
         Dm            E
koe ngelalekne janjimu..

Reff :
       D
 koe tego lungo..
               C#m
 amergo bondho lan dunyo..
       Bm             E         A
 opo koe lali janjimu wektu semono..

     A7      D
 opo wes ora kelingan..
         E          C#m      F#m
 biyen koe seng tak sayang sayang..
       Bm              Dm   E
 saiki wes ilang.. ho oo oooo..

        D
 (koe tego lungo..)
                C#m
 (amergo bondho lan dunyo..)
       Bm             E         A
 opo koe lali janjimu wektu semono..

      A7      D
 (opo wes ora kelingan..)
          E            C#m    F#m
 (biyen koe seng tak sayang sayang..)
       Bm                Dm         E
 saiki wes ilang.. wes dadi kenangan..
                   D..
 Gusti paringono sabar..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×