Open Nav

Rheyna Morena - Pungkasane Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Am G
Gelo rasane atiku..
F Am
iki seng tak rasake..
Am G
aku ra biso ngomong opo..
F G Am
roso tanpo doyo..

(one two three four)

Intro : Am....

    C G
Ora nyongko.. lan ora nyono..
Dm Am
yen akhire kudu pisah..
      C G
kabeh ilang katresnan lan impen..
  F G Am
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        Dm G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C Bm Am
 mergo mbo blenjani katresnan
            F E
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          Am
 antarane dewe..

        Dm G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C Bm Am
 mergo mbok blenjani katresnan
        F E
 seyuto angen mung kari crito
             Am
 pungkasane tresno..

Musik : Dm G C -Bm Am
F E Am..

    C G
Ora nyongko.. lan ora nyono..
Dm Am
yen akhire kudu pisah..
      C G
kabeh ilang katresnan lan impen..
  F G Am
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        Dm G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C Bm Am
 mergo mbo blenjani katresnan
            F E
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          Am
 antarane dewe..

        Dm G
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    C Bm Am
 mergo mbok blenjani katresnan
        F E
 seyuto angen mung kari crito
             Am
 pungkasane tresno..
        F E
 seyuto angen mung kari cerito..
           Am
  pungkasane tresno..

Outro : Dm G C -Bm Am
F E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

D#m C#
Gelo rasane atiku..
B D#m
iki seng tak rasake..
D#m C#
aku ra biso ngomong opo..
B C# D#m
roso tanpo doyo..

(one two three four)

Intro : D#m....

    F# C#
Ora nyongko.. lan ora nyono..
G#m D#m
yen akhire kudu pisah..
      F# C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B C# D#m
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        G#m C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F# Fm D#m
 mergo mbo blenjani katresnan
            B A#
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          D#m
 antarane dewe..

        G#m C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F# Fm D#m
 mergo mbok blenjani katresnan
        B A#
 seyuto angen mung kari crito
             D#m
 pungkasane tresno..

Musik : G#m C# F# -Fm D#m
B A# D#m..

    F# C#
Ora nyongko.. lan ora nyono..
G#m D#m
yen akhire kudu pisah..
      F# C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B C# D#m
saikine mung gari kenangan..

Reff :
        G#m C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F# Fm D#m
 mergo mbo blenjani katresnan
            B A#
 mung kari crito.. pungkasane kisah
          D#m
 antarane dewe..

        G#m C#
 Ngapurane..yen aku ra setio..
    F# Fm D#m
 mergo mbok blenjani katresnan
        B A#
 seyuto angen mung kari crito
             D#m
 pungkasane tresno..
        B A#
 seyuto angen mung kari cerito..
           D#m
  pungkasane tresno..

Outro : G#m C# F# -Fm D#m
B A# D#m..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kentrung mudah, kunci gitar Kentrung, chord lagu Rheyna Morena - Pungkasane Tresno Dasar , chord dasar Rheyna Morena - Pungkasane Tresno Dasar , chordtela Rheyna Morena - Pungkasane Tresno Dasar , lirik lagu Rheyna Morena - Pungkasane Tresno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kentrung di youtube: https://youtube.com/watch?v=YScEj_mbMRQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kentrung

Chord Lagu Lainnya

×