Open Nav

Revina Alvira - Sulaya Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
        

Intro : Am F Dm Am F -G Am F -G Am F..Am..F Bb Am.. Am F Am harita waktu kuring jeung salira Dm F Am medar janji pasini arek ngahiji.. Am F Am harita anjeun sumpah rek setia Dm F E moal arek lanca-linci dina janji.. F tapi ayeuna anjeun ges katingal beda Dm F Am siga nu teu boga rasa boga janji.. F tapia yeuna anjeun ges teu mirosea Dm F Am ka abdi nu salamina nganti-nganti.. G Am naha anjeun tega bisa jalir kana janji F Am nu cenah moal pukah dei.. G Am boro mah percaya anjeun wakca rek satia F E majar rek micinta salamina.. Reff : Am naha atuh bet janji.. -G F lamun bakal nga nyenyeri.. -Em Dm ulah ngan ukur carita.. -Bb Am E ngan saukur ngabibita.. Am -G tega anjeun sulaya.. F hate kuring nu kasiksa.. G F Am naon atuh lepat abdi ka salira.. F Am duh Gusti.. kiatkeun abdi.. F Bb C Am teu abdi.. nahan ka nyeri.. Musik : Dm G Am..F G Am.. Dm..Am..F Bb C Am.. G Am naha anjeun tega bisa jalir kana janji F Am nu cenah moal pukah dei.. G Am boro mah percaya anjeun wakca rek satia F E majar rek micinta salamina.. Reff : Am naha atuh bet janji.. -G F lamun bakal nga nyenyeri.. Dm ulah ngan ukur carita.. -Bb Am E ngan saukur ngabibita.. Am tega anjeun sulaya.. -G F hate kuring nu kasiksa.. G F Am E naon atuh lepat abdi ka salira.. Am naha atuh bet janji.. -G F lamun bakal nga nyenyeri.. Dm ulah ngan ukur carita.. -Bb Am E ngan saukur ngabibita.. Am -G tega anjeun sulaya.. F hate kuring nu kasiksa.. G F Am naon atuh lepat abdi ka salira.. F Am duh Gusti.. kiatkeun abdi.. -G F Bb C Am teu abdi.. nahan ka nyeri.. Outro : F Am


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Sunda mudah, kunci gitar Lagu Sunda, chord lagu Revina Alvira - Sulaya Janji Dasar , chord dasar Revina Alvira - Sulaya Janji Dasar , chordtela Revina Alvira - Sulaya Janji Dasar , lirik lagu Revina Alvira - Sulaya Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Sunda di youtube: https://youtube.com/watch?v=s512i5H0i9I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Sunda

Chord Lagu Lainnya

×