Open Nav

Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

7 views
        

Intro : C G Am Em F C Dm G.. C G Am Em ademe.. ing wengi iki.. F C nambai kekesing ati Dm G yen kelingan.. aku mring sliramu.. C G Am Em wes sue.. anggonku ngenteni.. F C nanging ora bali-bali Dm mendem kangen.. G C isane mung tak pendem.. Am Em tangis-tangise ati F C nanging kowe ora ngerti.. Dm G C seprene suene kowe ra ono kabare.. Reff : F G C aku.. wis ra butuh janji.. A Dm bola-bali mbok apusi G C loro tekan njero ati.. F G C banyu.. moto sing netes mili.. A Dm ra bakal iso nggondeli G C akhirnya dirimu pergi.. Musik : F G Em Am Dm G C.. C jaremu biyen bakal ngancani tekane pati Am ning ngopo nyatane saiki malah mblenjani Dm jare arep lungo pamit tuku gulo G jebule neng mburi malah ketemu wong lio C tangise ati kowe ra perduli Am ngopo kowe biyen wani ngobral-ngobral janji Dm pengen tak rampungi kabeh cerito iki C C ning kabotan roso mergo kebacut tresno.. Am Em ho.. oo.. tangis-tangise ati F C nanging kowe ora ngerti.. Dm G C seprene suene kowe ra ono kabare.. Reff : F G C aku.. wis ra butuh janji.. A Dm bola-bali mbok apusi G C loro tekan njero ati.. F G C banyu.. moto sing netes mili.. A Dm ra bakal iso nggondeli G C akhirnya dirimu pergi.. F G C aku.. wis ra butuh janji.. A Dm bola-bali mbok apusi G C loro tekan njero ati.. F G C banyu.. moto sing netes mili.. A Dm ra bakal iso nggondeli G C akhirnya dirimu pergi.. Dm G C akhirnya dirimu pergi.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G# D# Fm Cm C# G# A#m D#.. G# D# Fm Cm ademe.. ing wengi iki.. C# G# nambai kekesing ati A#m D# yen kelingan.. aku mring sliramu.. G# D# Fm Cm wes sue.. anggonku ngenteni.. C# G# nanging ora bali-bali A#m mendem kangen.. D# G# isane mung tak pendem.. Fm Cm tangis-tangise ati C# G# nanging kowe ora ngerti.. A#m D# G# seprene suene kowe ra ono kabare.. Reff : C# D# G# aku.. wis ra butuh janji.. F A#m bola-bali mbok apusi D# G# loro tekan njero ati.. C# D# G# banyu.. moto sing netes mili.. F A#m ra bakal iso nggondeli D# G# akhirnya dirimu pergi.. Musik : C# D# Cm Fm A#m D# G#.. G# jaremu biyen bakal ngancani tekane pati Fm ning ngopo nyatane saiki malah mblenjani A#m jare arep lungo pamit tuku gulo D# jebule neng mburi malah ketemu wong lio G# tangise ati kowe ra perduli Fm ngopo kowe biyen wani ngobral-ngobral janji A#m pengen tak rampungi kabeh cerito iki G# G# ning kabotan roso mergo kebacut tresno.. Fm Cm ho.. oo.. tangis-tangise ati C# G# nanging kowe ora ngerti.. A#m D# G# seprene suene kowe ra ono kabare.. Reff : C# D# G# aku.. wis ra butuh janji.. F A#m bola-bali mbok apusi D# G# loro tekan njero ati.. C# D# G# banyu.. moto sing netes mili.. F A#m ra bakal iso nggondeli D# G# akhirnya dirimu pergi.. C# D# G# aku.. wis ra butuh janji.. F A#m bola-bali mbok apusi D# G# loro tekan njero ati.. C# D# G# banyu.. moto sing netes mili.. F A#m ra bakal iso nggondeli D# G# akhirnya dirimu pergi.. A#m D# G# akhirnya dirimu pergi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Herta Bagas Onari mudah, kunci gitar Herta Bagas Onari, chord lagu Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji Dasar , chord dasar Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji Dasar , chordtela Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji Dasar , lirik lagu Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Herta Bagas Onari di youtube: https://youtube.com/watch?v=3fZfs3Vh1u0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Herta Bagas Onari

Chord Lagu Lainnya

×