Open Nav

Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                Capo fret 4

Intro : C Em F G
C Em F G C
C Dm
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
G C
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
Em Am
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        D G
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

C Dm
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
G C
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
Em Am
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        D G
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        C Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 Em Am
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     F G C
 padangono atiku sing peteng iki..

Musik : C Em F G
C Em F G C
C Dm
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
G C
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
Em Am
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        D G
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

C Dm
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
G C
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
Em Am
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        D G
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        C Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

        C Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 Em Am
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     F G C
 padangono atiku sing peteng iki..
     F G C
 padangono atiku sing peteng iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E G#m A B
E G#m A B E
E F#m
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
B E
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
G#m C#m
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        F# B
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

E F#m
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
B E
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
G#m C#m
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        F# B
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        E G#m
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         A B
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       E G#m
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          A B
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 G#m C#m
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     A B E
 padangono atiku sing peteng iki..

Musik : E G#m A B
E G#m A B E
E F#m
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
B E
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
G#m C#m
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        F# B
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

E F#m
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
B E
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
G#m C#m
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        F# B
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        E G#m
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         A B
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       E G#m
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          A B
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

        E G#m
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         A B
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       E G#m
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          A B
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 G#m C#m
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     A B E
 padangono atiku sing peteng iki..
     A B E
 padangono atiku sing peteng iki..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Remix mudah, kunci gitar Remix, chord lagu Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) Dasar , chord dasar Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) Dasar , chordtela Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) Dasar , lirik lagu Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Remix di youtube: https://youtube.com/watch?v=AtWV_xSTHP8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Remix

Chord Lagu Lainnya

×