Open Nav

Resa Lawang Sewu - Dolanan Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C Em Am Em C C-G/B-Am Dm G.. C Em kembang kenangan saiki wes ilang.. Am Em werno biru kobong wes dadi awu.. F C-G/B-Am opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no.. Dm D G opo pancen roso tresnamu wes lungo.. C Em ndek semono kuwi kang bisa nyeksekno.. Am Em ayang ayangmu rabiso tak lalekno.. F C-G/B-Am ora nyono ugo aku ra ngiro.. Dm G C C-G/B ning mburiku jebule kowe ngeliyo.. Reff : Am Em kok tego sliramu ninggalke aku.. F G C E opo mung semono roso tresnamu.. Am aku sing berjuang malah mbok Em gawe dolanan.. F G kowe lungo ngaboti wong liyan.. F C -G/B Am yowes cukup.. anggonmu ngelarakke.. Dm G C Caug ceritane tresno mung cukup semene.. C Em kembang kenangan saiki wes ilang.. Am Em werno biru kobong wes dadi awu.. F C-G/B-Am opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no.. Dm G C opo pancen roso tresnamu wes lungo.. Musik : Am.. Em.. F G C E hu..woo.. o.. Am..Em.. F..G.. E hu..uuu.. ho.. ooo.. Reff : Am Em kok tego sliramu ninggalke aku.. F G C E opo mung semono roso tresnomu.. Am aku sing berjuang malah mbok Em gawe dolanan.. F G kowe lungo ngaboti wong liyan.. E Am Em kok tego sliramu ninggalke aku.. F G C opo mung semono roso tresnamu.. E Am aku sing berjuang malah mbok Em gawe dolanan.. F G kowe lungo ngaboti wong liyan.. F C -G/B Am yowes cukup.. anggonmu ngelarakke.. Dm G C ceritane tresno mung cukup semene.. F C -G/B Am yowes cukup.. anggonmu ngelarakke.. Dm G C ceritane tresno mung cukup semene.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G Bm Em Bm G G-D/F#-Em Am D.. G Bm kembang kenangan saiki wes ilang.. Em Bm werno biru kobong wes dadi awu.. C G-D/F#-Em opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no.. Am A D opo pancen roso tresnamu wes lungo.. G Bm ndek semono kuwi kang bisa nyeksekno.. Em Bm ayang ayangmu rabiso tak lalekno.. C G-D/F#-Em ora nyono ugo aku ra ngiro.. Am D G G-D/F# ning mburiku jebule kowe ngeliyo.. Reff : Em Bm kok tego sliramu ninggalke aku.. C D G B7-B opo mung semono roso tresnamu.. Em aku sing berjuang malah mbok Bm gawe dolanan.. C D kowe lungo ngaboti wong liyan.. C G -D/F# Em yowes cukup.. anggonmu ngelarakke.. Am D G Gaug ceritane tresno mung cukup semene.. G Bm kembang kenangan saiki wes ilang.. Em Bm werno biru kobong wes dadi awu.. C G-D/F#-Em opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no.. Am D G opo pancen roso tresnamu wes lungo.. Musik : Em.. Bm.. C D G B7-B hu..woo.. o.. Em..Bm.. C..D B hu..uuu.. ho.. ooo.. Reff : Em Bm kok tego sliramu ninggalke aku.. C D G B opo mung semono roso tresnomu.. Em aku sing berjuang malah mbok Bm gawe dolanan.. C D kowe lungo ngaboti wong liyan.. B Em Bm kok tego sliramu ninggalke aku.. C D G opo mung semono roso tresnamu.. B Em aku sing berjuang malah mbok Bm gawe dolanan.. C D kowe lungo ngaboti wong liyan.. C G -D/F# Em yowes cukup.. anggonmu ngelarakke.. Am D G ceritane tresno mung cukup semene.. C G -D/F# Em yowes cukup.. anggonmu ngelarakke.. Am D G.. ceritane tresno mung cukup semene..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Resa Lawang Sewu mudah, kunci gitar Resa Lawang Sewu, chord lagu Resa Lawang Sewu - Dolanan Tresno Dasar , chord dasar Resa Lawang Sewu - Dolanan Tresno Dasar , chordtela Resa Lawang Sewu - Dolanan Tresno Dasar , lirik lagu Resa Lawang Sewu - Dolanan Tresno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Resa Lawang Sewu di youtube: https://youtube.com/watch?v=x0ayDJ4-jgA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Resa Lawang Sewu

Chord Lagu Lainnya

×