menu

Resa Lawang Sewu - Dolanan Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
Transpose Font
Intro : C Em Am Em
        C C-G/B-Am Dm G..

        C                   Em
kembang kenangan saiki wes ilang..
        Am                  Em
werno biru kobong wes dadi awu..
      F                     C-G/B-Am
opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no..
       Dm           D          G
opo pancen roso tresnamu wes lungo..

         C                     Em
ndek semono kuwi kang bisa nyeksekno..
       Am                     Em
ayang ayangmu rabiso tak lalekno..
       F                C-G/B-Am
ora nyono ugo aku ra ngiro..
          Dm        G         C  C-G/B
ning mburiku jebule kowe ngeliyo..

Reff :
       Am                   Em
 kok tego sliramu ninggalke aku..
     F           G         C   E
 opo mung semono roso tresnamu..
     Am
 aku sing berjuang malah mbok
      Em
 gawe dolanan..
   F                     G
 kowe lungo ngaboti wong liyan..

   F                 C    -G/B  Am
 yowes cukup.. anggonmu ngelarakke..
       Dm        G            C   Caug
 ceritane tresno mung cukup semene..

        C                   Em
kembang kenangan saiki wes ilang..
        Am                  Em
werno biru kobong wes dadi awu..
      F                     C-G/B-Am
opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no..
       Dm           G          C
opo pancen roso tresnamu wes lungo..

Musik : Am..    Em.. F G C E
          hu..woo.. o..
        Am..Em..   F..G..   E
            hu..uuu.. ho.. ooo..

Reff :
       Am                   Em
 kok tego sliramu ninggalke aku..
     F           G         C   E
 opo mung semono roso tresnomu..
     Am
 aku sing berjuang malah mbok
      Em
 gawe dolanan..
   F                     G
 kowe lungo ngaboti wong liyan..

 E     Am                   Em
 kok tego sliramu ninggalke aku..
     F           G          C
 opo mung semono roso tresnamu..
 E   Am
 aku sing berjuang malah mbok
      Em
 gawe dolanan..
   F                     G
 kowe lungo ngaboti wong liyan..

   F                 C    -G/B  Am
 yowes cukup.. anggonmu ngelarakke..
       Dm        G            C
 ceritane tresno mung cukup semene..
   F                 C    -G/B  Am
 yowes cukup.. anggonmu ngelarakke..
       Dm        G            C 
 ceritane tresno mung cukup semene..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm Em Bm
        G G-D/F#-Em Am D..

        G                   Bm
kembang kenangan saiki wes ilang..
        Em                  Bm
werno biru kobong wes dadi awu..
      C                     G-D/F#-Em
opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no..
       Am           A          D
opo pancen roso tresnamu wes lungo..

         G                     Bm
ndek semono kuwi kang bisa nyeksekno..
       Em                     Bm
ayang ayangmu rabiso tak lalekno..
       C                G-D/F#-Em
ora nyono ugo aku ra ngiro..
          Am        D         G  G-D/F#
ning mburiku jebule kowe ngeliyo..

Reff :
       Em                   Bm
 kok tego sliramu ninggalke aku..
     C           D         G   B7-B
 opo mung semono roso tresnamu..
     Em
 aku sing berjuang malah mbok
      Bm
 gawe dolanan..
   C                     D
 kowe lungo ngaboti wong liyan..

   C                 G    -D/F# Em
 yowes cukup.. anggonmu ngelarakke..
       Am        D            G   Gaug
 ceritane tresno mung cukup semene..

        G                   Bm
kembang kenangan saiki wes ilang..
        Em                  Bm
werno biru kobong wes dadi awu..
      C                     G-D/F#-Em
opo kowe ra kelingan nalika se-mo-no..
       Am           D          G
opo pancen roso tresnamu wes lungo..

Musik : Em..    Bm.. C D G B7-B
          hu..woo.. o..
        Em..Bm..   C..D     B
            hu..uuu.. ho.. ooo..

Reff :
       Em                   Bm
 kok tego sliramu ninggalke aku..
     C           D         G   B
 opo mung semono roso tresnomu..
     Em
 aku sing berjuang malah mbok
      Bm
 gawe dolanan..
   C                     D
 kowe lungo ngaboti wong liyan..

 B     Em                   Bm
 kok tego sliramu ninggalke aku..
     C           D          G
 opo mung semono roso tresnamu..
 B   Em
 aku sing berjuang malah mbok
      Bm
 gawe dolanan..
   C                     D
 kowe lungo ngaboti wong liyan..

   C                 G    -D/F# Em
 yowes cukup.. anggonmu ngelarakke..
       Am        D            G
 ceritane tresno mung cukup semene..
   C                 G    -D/F# Em
 yowes cukup.. anggonmu ngelarakke..
       Am        D            G..
 ceritane tresno mung cukup semene..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Resa Lawang Sewu

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×