Open Nav

Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
        

Intro : Am Dm G C F Dm E Am Am Dm G C F Dm E Am Am Dm dik.. aku pamit lungo.. G C senajan ati..ku keronto-ronto.. F Dm ra biso.. ngancani sliramu.. E Am sing setitik.. aku gek enggal bali.. Am Dm mas.. dongaku ngrestuimu.. G C senajan eluh.. tumetes neng pipiku.. F Dm mung welingku.. tresnomu sejatiku.. G E Am aku setyo.. ikhlas.. lahir batinku.. Reff : Am tresnaku mung si..ji.. G kanggo sliramu.. G F C entenono aku.. nyanding awakmu.. Am G tumetes eluh i..ki.. ing netraku.. G E Am roso kangen.. iki sesandingan.. F G duh Gusti.. paringono ikhlasku Am ing njero batin.. Musik : (spoke) Dm G dik, aku pamit lungo C ninggalke sliramu kang banget tak tresno F Dm aku lungo golek arto kanggo bahagiakke awakmu E Am dik, rungokno aku Am yen aku bakal setyo marang awakmu Dm tresnamu bakal tak jogo G kanti tekaning patiku C F dik, jogo sliramu lan katresnanmu Dm mas lungo amung sawetoro wektu E Am nganti tumekaning kabahagiaan aku lan sliramu Am Dm mas.. dongaku ngrestuimu.. G C senajan eluh.. tumetes neng pipiku.. F Dm mung welingku.. tresnomu sejatiku.. G E Am aku setyo.. ikhlas.. lahir batinku.. Reff : Am tresnaku mung si..ji.. G kanggo sliramu.. G F C entenono aku.. nyanding awakmu.. Am G tumetes eluh i..ki.. ing netraku.. G E Am roso kangen.. iki sesandingan.. Am tresnaku mung si..ji.. G kanggo sliramu.. G F C entenono aku.. nyanding awakmu.. Am G tumetes eluh i..ki.. ing netraku.. G E Am roso kangen.. iki sesandingan.. F G duh Gusti.. paringono ikhlasku Am ing njero batin.. F G duh Gusti.. paringono ikhlasku Am.. ing njero batin..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Renu Hasta mudah, kunci gitar Renu Hasta, chord lagu Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku Dasar , chord dasar Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku Dasar , chordtela Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku Dasar , lirik lagu Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Renu Hasta di youtube: https://youtube.com/watch?v=QjiXurlQRkc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Renu Hasta

Chord Lagu Lainnya

×