Open Nav

Rendy Phurba - Penak Karo Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
                ♫ Capo di fret 2

Intro : Am Em Dm G
C G
tetese banyu udan
Am Em
ing bengi iki
     F C
gawe trenyuh nong dodo
Dm G
tembus nong ati..

     C G
duh angin wayah wengi
   Am Em
sampekno kangen iki
       F C
kanggo wong sing tak tresnani
Dm G
nganti saiki..

  Am Em
nadyan akeh.. sing liyane
 F G
ati iki.. milih siji kowe..

Int. Am Em Dm G C

Reff :
 C Em
 sing tak jaluk
         F C
 kowe ra bakal mblenjani janji
 F C
 sing tak jaluk
       Dm G
 kowe eleng aku iki..

   C G Am
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Dm
 iso urip bareng
  F G
 iso urip bareng saklawase
        (C)
 karo sliramu..

Int. C Am F G
C G
duh angin wayah wengi
   Am Em
sampekno kangen iki
       F C
kanggo wong sing tak tresnani
Dm G
nganti saiki..

  Am Em
nadyan akeh.. sing liyane
 F G
ati iki.. milih siji kowe..

Musik : Am Em Dm G C

Reff :
 C Em
 sing tak jaluk
         F C
 kowe ra bakal mblenjani janji
 F C
 sing tak jaluk
       Dm G
 kowe eleng aku iki..

   C G Am
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Dm
 iso urip bareng
  F G
 iso urip bareng saklawase
         C
 karo sliramu..

  Dm
 iso urip bareng
  F G
 iso urip bareng saklawase
         C
 karo sliramu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm F#m Em A
D A
tetese banyu udan
Bm F#m
ing bengi iki
     G D
gawe trenyuh nong dodo
Em A
tembus nong ati..

     D A
duh angin wayah wengi
   Bm F#m
sampekno kangen iki
       G D
kanggo wong sing tak tresnani
Em A
nganti saiki..

  Bm F#m
nadyan akeh.. sing liyane
 G A
ati iki.. milih siji kowe..

Int. Bm F#m Em A D

Reff :
 D F#m
 sing tak jaluk
         G D
 kowe ra bakal mblenjani janji
 G D
 sing tak jaluk
       Em A
 kowe eleng aku iki..

   D A Bm 
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Em
 iso urip bareng
  G A
 iso urip bareng saklawase
        (D)
 karo sliramu.. 

Int. D Bm G A
D A
duh angin wayah wengi
   Bm F#m
sampekno kangen iki
       G D
kanggo wong sing tak tresnani
Em A
nganti saiki..

  Bm F#m
nadyan akeh.. sing liyane
 G A
ati iki.. milih siji kowe..

Musik : Bm F#m Em A D

Reff :
 D F#m
 sing tak jaluk
         G D
 kowe ra bakal mblenjani janji
 G D
 sing tak jaluk
       Em A
 kowe eleng aku iki..

   D A Bm 
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Em
 iso urip bareng
  G A
 iso urip bareng saklawase
         D
 karo sliramu.. 

  Em
 iso urip bareng
  G A
 iso urip bareng saklawase
         D..
 karo sliramu.. 
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Rendy Phurba - Penak Karo Kowe Dasar , chord dasar Rendy Phurba - Penak Karo Kowe Dasar , chordtela Rendy Phurba - Penak Karo Kowe Dasar , lirik lagu Rendy Phurba - Penak Karo Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=PWQThJMvd_4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×