Open Nav

Rendy Andyta - Bedo Kahanan Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 2

Intro : F..Em..Dm G C..

         F
wes ora ono..
G C Em Am
 aku neng atimu.. senadyan..
     F G
aku isih pengen ngancani..

C F
 wes ora ono..
G C Em Am
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      F G
aku tetep nengkene berjuang..

Em Am
 senadyan aku ra biso..
F G
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   F G
 tulung ojo lungo
           Em Am
 ninggalke loro ning dodo..
     Dm G
 aku ngerti yen sliramu
     C C7
 ono wong liyo..

   F G
 nanging aku ora iso
      Em Am
 urip tanpo awakmu..
       Dm
 bakal tak tunggu
     G C
 sak luluhe atimu..

Musik : Bb Am G E
        hu.. huu..
        Dm Em F G C
F
wes ora ono..
G C Em Am
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      F G
aku tetep nengkene berjuang..

Em Am
 senadyan aku ra biso..
F G
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   F G
 tulung ojo lungo
           Em Am
 ninggalke loro ning dodo..
     Dm G
 aku ngerti yen sliramu
     C C7
 ono wong liyo..

   F G
 nanging aku ora iso
      Em Am
 urip tanpo awakmu..
       Dm
 bakal tak tunggu
     G C C7
 sak luluhe atimu..

   F G
 tulung ojo lungo
           Em Am
 ninggalke loro ning dodo..
     Dm G
 aku ngerti yen sliramu
     C C7
 ono wong liyo..

   F G
 nanging aku ora iso
      Em Am
 urip tanpo awakmu..
       Dm
 bakal tak tunggu
     G C C7
 sak luluhe atimu..
   Dm
 bakal tak tunggu
 G F Fm
 sak luluhe atimu..
            C
 sak luluhe atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..F#m..Em A D..

         G
wes ora ono..
A D F#m Bm
 aku neng atimu.. senadyan..
     G A
aku isih pengen ngancani..

D G
 wes ora ono..
A D F#m Bm
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      G A
aku tetep nengkene berjuang..

F#m Bm
 senadyan aku ra biso..
G A
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   G A
 tulung ojo lungo
           F#m Bm
 ninggalke loro ning dodo..
     Em A
 aku ngerti yen sliramu
     D D7
 ono wong liyo..

   G A
 nanging aku ora iso
      F#m Bm
 urip tanpo awakmu..
       Em
 bakal tak tunggu
     A D
 sak luluhe atimu..

Musik : C Bm A F#
        hu.. huu..
        Em F#m G A D
G
wes ora ono..
A D F#m Bm
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      G A
aku tetep nengkene berjuang..

F#m Bm
 senadyan aku ra biso..
G A
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   G A
 tulung ojo lungo
           F#m Bm
 ninggalke loro ning dodo..
     Em A
 aku ngerti yen sliramu
     D D7
 ono wong liyo..

   G A
 nanging aku ora iso
      F#m Bm
 urip tanpo awakmu..
       Em
 bakal tak tunggu
     A D D7
 sak luluhe atimu..

   G A
 tulung ojo lungo
           F#m Bm
 ninggalke loro ning dodo..
     Em A
 aku ngerti yen sliramu
     D D7
 ono wong liyo..

   G A
 nanging aku ora iso
      F#m Bm
 urip tanpo awakmu..
       Em
 bakal tak tunggu
     A D D7
 sak luluhe atimu..
   Em
 bakal tak tunggu
 A G Gm
 sak luluhe atimu..
            D
 sak luluhe atimu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Rendy Andyta - Bedo Kahanan Dasar , chord dasar Rendy Andyta - Bedo Kahanan Dasar , chordtela Rendy Andyta - Bedo Kahanan Dasar , lirik lagu Rendy Andyta - Bedo Kahanan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=PAROP7onZfA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×