menu

Rendy Andyta - Bedo Kahanan Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 122 views
Transpose Font
Capo fret 2

Intro : F..Em..Dm G C..

         F
wes ora ono..
G            C    Em   Am
 aku neng atimu.. senadyan..
     F                G
aku isih pengen ngancani..

C         F
 wes ora ono..
G               C    Em  Am
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      F                 G
aku tetep nengkene berjuang..

Em            Am
 senadyan aku ra biso..
F                    G
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   F          G
 tulung ojo lungo
           Em          Am
 ninggalke loro ning dodo..
     Dm            G
 aku ngerti yen sliramu
     C        C7
 ono wong liyo..

   F          G
 nanging aku ora iso
      Em        Am
 urip tanpo awakmu..
       Dm
 bakal tak tunggu
     G       C
 sak luluhe atimu..

Musik : Bb     Am G E
        hu.. huu..
        Dm Em F G C

         F
wes ora ono..
G               C    Em  Am
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      F                 G
aku tetep nengkene berjuang..

Em            Am
 senadyan aku ra biso..
F                    G
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   F          G
 tulung ojo lungo
           Em          Am
 ninggalke loro ning dodo..
     Dm            G
 aku ngerti yen sliramu
     C        C7
 ono wong liyo..

   F          G
 nanging aku ora iso
      Em        Am
 urip tanpo awakmu..
       Dm
 bakal tak tunggu
     G       C   C7
 sak luluhe atimu..

   F          G
 tulung ojo lungo
           Em          Am
 ninggalke loro ning dodo..
     Dm            G
 aku ngerti yen sliramu
     C        C7
 ono wong liyo..

   F          G
 nanging aku ora iso
      Em        Am
 urip tanpo awakmu..
       Dm
 bakal tak tunggu
     G       C   C7
 sak luluhe atimu..
   Dm
 bakal tak tunggu
 G          F    Fm
 sak luluhe atimu..
            C
 sak luluhe atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..F#m..Em A D..

         G
wes ora ono..
A            D    F#m  Bm
 aku neng atimu.. senadyan..
     G                A
aku isih pengen ngancani..

D         G
 wes ora ono..
A               D    F#m Bm
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      G                 A
aku tetep nengkene berjuang..

F#m           Bm
 senadyan aku ra biso..
G                    A
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   G          A
 tulung ojo lungo
           F#m         Bm
 ninggalke loro ning dodo..
     Em            A
 aku ngerti yen sliramu
     D        D7
 ono wong liyo..

   G          A
 nanging aku ora iso
      F#m       Bm
 urip tanpo awakmu..
       Em
 bakal tak tunggu
     A       D
 sak luluhe atimu..

Musik : C      Bm A F#
        hu.. huu..
        Em F#m G A D

         G
wes ora ono..
A               D    F#m Bm
 tresnomu nggo aku.. nanging..
      G                 A
aku tetep nengkene berjuang..

F#m           Bm
 senadyan aku ra biso..
G                    A
 dadi seng mbok karepno..

Reff :
   G          A
 tulung ojo lungo
           F#m         Bm
 ninggalke loro ning dodo..
     Em            A
 aku ngerti yen sliramu
     D        D7
 ono wong liyo..

   G          A
 nanging aku ora iso
      F#m       Bm
 urip tanpo awakmu..
       Em
 bakal tak tunggu
     A       D   D7
 sak luluhe atimu..

   G          A
 tulung ojo lungo
           F#m         Bm
 ninggalke loro ning dodo..
     Em            A
 aku ngerti yen sliramu
     D        D7
 ono wong liyo..

   G          A
 nanging aku ora iso
      F#m       Bm
 urip tanpo awakmu..
       Em
 bakal tak tunggu
     A       D   D7
 sak luluhe atimu..
   Em
 bakal tak tunggu
 A          G    Gm
 sak luluhe atimu..
            D
 sak luluhe atimu..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×