Open Nav

Ratna Antika - Tikungan Konco Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C G Am.. Dm A/C# Dm G.. F..Fm..G.. C G/B wes pirang tahun.. Am Em aku bareng karo kowe.. F Em malah saiki kowe.. Dm G karo koncoku dewe.. C G/B wes akeh loro.. Am Em seng tak rasakne.. F Em mergo perjuanganku.. Dm G mbok sepelekne.. F G remuk atiku.. C G/B Am ngerti kowe gandeng karo koncoku F G C cukup sakmene.. gelone atiku.. Reff : F G C G/B Am aku ra nyongko.. aku ra ngiro.. F G C koe katresnan karo koncoku dewe.. F G C G/B Am aku nelongso.. ora percoyo.. F G C (G-Am-Dm) tegone koncoku.. nikung kowe teko aku.. Musik : C F G C -G/B Am F G.. Em..Am..F..G F-F-G F G tak iklasne awakmu C G/B Am kuwi paling pancen dalan uripmu.. F G C cukup aku.. dadi masa lalumu.. Reff : F G C G/B Am aku ra nyongko.. aku ra ngiro.. F G C koe katresnan karo koncoku dewe.. F G C G/B Am aku nelongso.. ora percoyo.. F G C tegone koncoku.. nikung kowe teko aku.. F G C G/B Am aku ra nyongko.. aku ra ngiro.. F G C koe katresnan karo koncoku dewe.. F G C G/B Am aku nelongso.. ora percoyo.. F G C tegone koncoku.. nikung kowe teko aku.. F G tak iklasne awakmu C G/B Am kuwi paling pancen dalan uripmu.. F G C cukup aku.. dadi masa lalumu.. F G C cukup aku.. dadi masa lalumu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ratna Antika mudah, kunci gitar Ratna Antika, chord lagu Ratna Antika - Tikungan Konco Dasar , chord dasar Ratna Antika - Tikungan Konco Dasar , chordtela Ratna Antika - Tikungan Konco Dasar , lirik lagu Ratna Antika - Tikungan Konco Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ratna Antika di youtube: https://youtube.com/watch?v=mBWty796iQM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ratna Antika

Chord Lagu Lainnya

×