Open Nav

Ratna Antika - Kahanan Urip Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Intro : C G Am Em F C Dm G.. C F sengojo aku ngedoh C soko sliramu.. F Em Dm amergo sadar sopo aku.. F Dm mung wong kere sing Em ora duwe bondo dunyo.. F G ra pantes nyanding kowe C sing sempurno.. C F nanging sakjane C aku ya nduwe ati.. F Em gede tulus suci Dm ra bakal ngeliyo tresno.. F Dm tapi sopo sing bakal Em percoyo marang aku.. F G C E amung di encepi.. iku mesti.. Reff : Am duh Gusti.. Em menopo kahanan iki.. F kang kulo songgo.. G C -G awan kelawan wengi.. Am suwun kulo.. Em Panjenengan paringi kiat.. F D G ngadepi cobaan uripku iki.. F G mugi mawon.. C -G Am jodohne kulo mangke.. Dm G saget damel konco C C7 urip saklawase.. F G mugi mawon.. C G Am jodohne kulo mangke.. Dm G C saget nerimo opo anane.. Musik : C G Am G F C Dm G C G Am G F C Dm G.. C F nanging sakjane.. C aku ya nduwe ati.. F Em gede tulus suci Dm ra bakal ngeliyo tresno.. F Dm tapi sopo sing Em bakal percoyo marang aku.. F G C E amung di encepi.. iku mesti.. Reff : Am duh Gusti.. Em menopo kahanan iki.. F kang kulo songgo.. G C awan kelawan wengi.. Am suwun kulo.. Em Panjenengan paringi kiat.. F D G ngadepi cobaan uripku iki.. F G mugi mawon.. C Am jodohne kulo mangke.. Dm G saget damel konco C C7 urip saklawase.. F G mugi mawon.. C Am jodohne kulo mangke.. Dm G C saget nerimo opo anane.. F G C saget nerimo opo anane.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : B F# G#m D#m E B C#m F#.. B E sengojo aku ngedoh B soko sliramu.. E D#m C#m amergo sadar sopo aku.. E C#m mung wong kere sing D#m ora duwe bondo dunyo.. E F# ra pantes nyanding kowe B sing sempurno.. B E nanging sakjane B aku ya nduwe ati.. E D#m gede tulus suci C#m ra bakal ngeliyo tresno.. E C#m tapi sopo sing bakal D#m percoyo marang aku.. E F# B D# amung di encepi.. iku mesti.. Reff : G#m duh Gusti.. D#m menopo kahanan iki.. E kang kulo songgo.. F# B -F#/A# awan kelawan wengi.. G#m suwun kulo.. D#m Panjenengan paringi kiat.. E C# F# ngadepi cobaan uripku iki.. E F# mugi mawon.. B -F#/A# G#m jodohne kulo mangke.. C#m F# saget damel konco B B7 urip saklawase.. E F# mugi mawon.. B -F#/A# G#m jodohne kulo mangke.. C#m F# B saget nerimo opo anane.. Musik : B F# G#m F# E B C#m F# B F# G#m F# E B C#m F#.. B E nanging sakjane.. B aku ya nduwe ati.. E D#m gede tulus suci C#m ra bakal ngeliyo tresno.. E C#m tapi sopo sing D#m bakal percoyo marang aku.. E F# B D# amung di encepi.. iku mesti.. Reff : G#m duh Gusti.. D#m menopo kahanan iki.. E kang kulo songgo.. F# B awan kelawan wengi.. G#m suwun kulo.. D#m Panjenengan paringi kiat.. E C# F# ngadepi cobaan uripku iki.. E F# mugi mawon.. B G#m jodohne kulo mangke.. C#m F# saget damel konco B B7 urip saklawase.. E F# mugi mawon.. B G#m jodohne kulo mangke.. C#m F# B saget nerimo opo anane.. E F# B saget nerimo opo anane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ratna Antika mudah, kunci gitar Ratna Antika, chord lagu Ratna Antika - Kahanan Urip Dasar , chord dasar Ratna Antika - Kahanan Urip Dasar , chordtela Ratna Antika - Kahanan Urip Dasar , lirik lagu Ratna Antika - Kahanan Urip Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ratna Antika di youtube: https://youtube.com/watch?v=l0sCrXBiQPQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ratna Antika

Chord Lagu Lainnya

×