Open Nav

Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian feat. Stress Royal Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
                Capo di fret 1

Intro : Am..Em..Am..Em..

Am Em
Aku tresno ro kowe
Am Em
Tresno sing saktenane
Am Em
Kabeh wes tak kek'ke
     F E
Ro kowe..atine..

Am Em
Nadyan aku wes nduwe
Am Em
Bojo sing sak tenane
Am Em
Nanging aku tresnone
    F E
Yo mung..ro kowe...

[Rap I]
     Am
Roso ati ra tenang
     Em
Mikirke selingkuhan
       Am
Tansah tak awang-awang
      Em
Mabur koyo layangan
    Am  
Padahal bojo neng ngomah
     Em
Mikirke dadi susah
     F
Opo sing kudu dilakoni
 E
Aku bingung sendiri..

Am
Pancen tak akoni
Em
Tresnoku setengah mati
Am
Tapi aku ra wani
Em
Ngingkari janji suci
F E
Mungkin kowe udu jodoku
                Am
Tapi aku sayang padamu
              Am
Jujur seko njero atiku..

*)
  Dm Am
Sayang aku ikhlas trimo
  Dm E
dadi sing keloro
   Dm Am
Nadyan abot roso tresno
      E
sing tak songgo..

Reff  :
     Am Em
  Sabar sak untoro sayang
  F C
  Aku yo wis berjuang
  Dm G C E
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    Am Em
  Mugo kabeh iso lancar
  F C
  Mbuang kabeh kenangan
  Dm G Am
  Ikhlas lan sabar..sayang..

[Rap II]
          Am
A..Cincin wes ngelingker
     Em
neng jari manisku
      Am
Janji yo wes tak ucap
     Em
neng ngarep penghulu
   Am
Saiki yo uwes telat
      Em
arep ngomongke cidro
    F
Aku mung ameh ndongo
     E
kowe iso bahagio..

    Am
Senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
Tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am E
Mugo-mugo kabeh dikei dalan
              Am
Supoyo dadi padang
               Am 
anggone awak dewe le gendakkan..

*)
  Dm Am
Sayang aku ikhlas trimo
  Dm E
dadi sing keloro
   Dm Am
Nadyan abot roso tresno
      E
sing tak songgo..

Reff  :
     Am Em
  Sabar sak untoro sayang
  F C
  Aku yo wis berjuang
  Dm G C E
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    Am Em
  Mugo kabeh iso lancar
  F C
  Mbuang kabeh kenangan
  Dm G Am
  Ikhlas lan sabar..sayang..

 Am Em
Aku mung iso nerimo
F C
Kowe nggone wong liyo
Dm G C E
Tresno raiso di peksakno..

 Am Em
Aku tetep sayang kowe
F C
Tekane sak lawase
Dm G Am
Aku bahagia nyawang kowe..

   Am Em
Tanganku wes ono cincin
F C
Janji setio lan suci
Dm G C E
Aku raiso nepati,,

  Am Em
Kowe pancen tak tresnani
F C
Biyen tekan saiki
Dm G Am
Tapi raiso dadi siji..
Dm G Am
Tapi raiso dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#m..Fm..A#m..Fm..

A#m Fm
Aku tresno ro kowe
A#m Fm
Tresno sing saktenane
A#m Fm
Kabeh wes tak kek'ke 
     F# F
Ro kowe..atine.. 

A#m Fm
Nadyan aku wes nduwe
A#m Fm
Bojo seng sak tenane
A#m Fm
Nanging aku tresnone
    F# F
Yo mung..ro kowe...

[Rap I]
     A#m
Roso ati ra tenang 
     Fm
Mikirke selingkuhan
       A#m
Tansah tak awang-awang
      Fm
Mabur koyo layangan
    A#m   
Padahal bojo neng ngomah
     Fm
Mikirke dadi susah
     F#
Opo sing kudu dilakoni
 F
Aku bingung sendiri..

A#m
Pancen tak akoni
Fm
Tresnoku setengah mati
A#m
Tapi aku ra wani
Fm
Ngingkari janji suci
F# F
Mungkin kowe udu jodoku
                A#m
Tapi aku sayang padamu
              A#m
Jujur seko njero atiku..

*)
  D#m A#m
Sayang aku ikhlas trimo
  D#m F
dadi sing keloro
   D#m A#m
Nadyan abot roso tresno
      F
sing tak songgo..

Reff  :
     A#m Fm
  Sabar sak untoro sayang
  F# C#
  Aku yo wis berjuang
  D#m G# C# F
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    A#m Fm
  Mugo kabeh iso lancar
  F# C#
  Mbuang kabeh kenangan
  D#m G# A#m
  Ikhlas lan sabar..sayang..

[Rap II]
          A#m  
A..Cincin wes ngelingker
     Fm
neng jari manisku
      A#m
Janji yo wes tak ucap
     Fm
neng ngarep penghulu
   A#m
Saiki yo uwes telat
      Fm
arep ngomongke cidro
    F#
Aku mung ameh ndongo
     F
kowe iso bahagio..

    A#m
Senadyan statusku
   Fm
saiki ora dewe
     A#m
Tapi ojo nganti leren
      Fm
tresnaku karo kowe
     A#m F
Mugo-mugo kabeh dikei dalan
              A#m
Supoyo dadi padang
               A#m 
anggone awak dewe le gendakkan..

*)
  D#m A#m
Sayang aku ikhlas trimo
  D#m F
dadi sing keloro
   D#m A#m
Nadyan abot roso tresno
      F
sing tak songgo..

Reff  :
     A#m Fm
  Sabar sak untoro sayang
  F# C#
  Aku yo wis berjuang
  D#m G# C# F
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    A#m Fm
  Mugo kabeh iso lancar
  F# C#
  Mbuang kabeh kenangan
  D#m G# A#m
  Ikhlas lan sabar..sayang..

 A#m Fm
Aku mung iso nerimo
F# C#
Kowe nggone wong liyo
D#m G# C# F
Tresno raiso di peksakno..

 A#m Fm
Aku tetep sayang kowe
F# C#
Tekane sak lawase
D#m G# A#m
Aku bahagia nyawang kowe..

   A#m Fm
Tanganku wes ono cincin
F# C#
Janji setio lan suci
D#m G# C# F
Aku raiso nepati,,

  A#m Fm
Kowe pancen tak tresnani
F# C#
Biyen tekan saiki
D#m G# A#m
Tapi raiso dadi siji..
D#m G# A#m
Tapi raiso dadi siji..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian feat. Stress Royal Dasar , chord dasar Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian feat. Stress Royal Dasar , chordtela Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian feat. Stress Royal Dasar , lirik lagu Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian feat. Stress Royal Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=LE0Ww7zHfp4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×