Open Nav

Rafikin Project - ORA NGIRO Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : C G Am.. Dm G C G C G Am.. Dm G C G-G C G kelingan jaman semono.. F G C naliko nguber tresno.. Dm G C G-G pengen bareng tekan tuwo.. C G loro rasane ati.. F G C nanging kudu tak lakoni.. F G opo pancen wes takdire.. Dm (wes takdire..) E ora biso dadi siji.. Int. Am Dm F G Em nanging kudu piye.. Am ternyata milih liyane.. (milih liyane..) Dm loro ati iki G saiki sing tak rasakke.. Reff : F G aku ora ngiro Em Am yen akhire malah cidro Dm wes kebacut tresno F G ati iki ra lilo.. F G koe ora bakal ngerti Em Am perasaanku iki Dm yo mung siji.. F G C koe sing tak tresnani.. Musik : C..G..F G C.. Dm G Em Am Dm..G..C.. C G loro rasane ati.. F G C nanging kudu tak lakoni.. F G opo pancen wes takdire.. Dm (wes takdire..) E ora biso dadi siji.. Int. Am Dm F G.. Em nanging kudu piye.. Am ternyata milih liyane.. (milih liyane..) Dm loro ati iki G saiki sing tak rasakke.. Reff : F G aku ora ngiro Em Am yen akhire malah cidro Dm wes kebacut tresno F G ati iki ra lilo.. F G koe ora bakal ngerti Em Am perasaanku iki Dm G yo mung siji.. F G aku ora ngiro Em Am yen akhire malah cidro Dm wes kebacut tresno F G ati iki ra lilo.. F G koe ora bakal ngerti Em Am perasaanku iki Dm G yo mung siji.. Dm G yo mung siji.. F Fm C koe sing tak tres..nani.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D# A# Cm.. Fm A# D# A# D# A# Cm.. Fm A# D# A#-A# D# A# kelingan jaman semono.. G# A# D# naliko nguber tresno.. Fm A# D# A#-A# pengen bareng tekan tuwo.. D# A# loro rasane ati.. G# A# D# nanging kudu tak lakoni.. G# A# opo pancen wes takdire.. Fm (wes takdire..) G ora biso dadi siji.. Int. Cm Fm G# A#.. Gm nanging kudu piye.. Cm ternyata milih liyane.. (milih liyane..) Fm loro ati iki A# saiki sing tak rasakke.. Reff : G# A# aku ora ngiro Gm Cm yen akhire malah cidro Fm wes kebacut tresno G# A# ati iki ra lilo.. G# A# koe ora bakal ngerti Gm Cm perasaanku iki Fm yo mung siji.. G# A# D# koe sing tak tresnani.. Musik : D#..A#..G# A# D#.. Fm A# Gm Cm Fm..A#..D#.. D# A# loro rasane ati.. G# A# D# nanging kudu tak lakoni.. G# A# opo pancen wes takdire.. Fm (wes takdire..) G ora biso dadi siji.. Int. Cm Fm G# A#.. Gm nanging kudu piye.. Cm ternyata milih liyane.. (milih liyane..) Fm loro ati iki A# saiki sing tak rasakke.. Reff : G# A# aku ora ngiro Gm Cm yen akhire malah cidro Fm wes kebacut tresno G# A# ati iki ra lilo.. G# A# koe ora bakal ngerti Gm Cm perasaanku iki Fm A# yo mung siji.. G# A# aku ora ngiro Gm Cm yen akhire malah cidro Fm wes kebacut tresno G# A# ati iki ra lilo.. G# A# koe ora bakal ngerti Gm Cm perasaanku iki Fm A# yo mung siji.. Fm A# yo mung siji.. G# G#m D# koe sing tak tres..nani..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rafikin Project mudah, kunci gitar Rafikin Project, chord lagu Rafikin Project - ORA NGIRO Dasar , chord dasar Rafikin Project - ORA NGIRO Dasar , chordtela Rafikin Project - ORA NGIRO Dasar , lirik lagu Rafikin Project - ORA NGIRO Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rafikin Project di youtube: https://youtube.com/watch?v=IBGm3XVzOec

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Rafikin Project

Chord Lagu Lainnya

×