Open Nav

Putri Varenza - Kangeno Aku Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Capo ♪ fret 5 Intro : F G Em Am Dm..F..G.. C G Am ojo ngilang ko ngene.. G F C aku ra iso dinengke suwe-suwe Dm G Dm G sedih dadi rasane.. C G Am bingung arep kepiye.. G F C ra iso mekso aku kangen kowe.. Dm G Dm G we fokus karo liyane.. F G Em piye carane kowe kelingan Am pas pisanan.. Dm kowe ngajak kenalan.. F G C G terus lanjut WA-nan.. Reff : C kangenono aku.. E Am selagi kowe isih nduwe wektu.. Gm C mbok ojo mung meneng F takonono kabarku.. Em Am gatekkno aku.. Dm sing banget kangen.. G C G sing banget butuh awakmu.. Musik : C..E..Am..Gm C F..Em. Am Dm..G.. C G Am bingung arep kepiye.. G F C ra iso mekso aku kangen kowe.. Dm G Dm G we fokus karo liyane.. F G Em piye carane kowe kelingan Am pas pisanan.. Dm kowe ngajak kenalan.. F G C G terus lanjut WA-nan.. Reff : C kangenono aku.. E Am selagi kowe isih nduwe wektu.. Gm C mbok ojo mung meneng F takonono kabarku.. Em Am gatekkno aku.. Dm sing banget kangen.. G C G sing banget butuh awakmu.. ho..o.. C tresnanono aku.. E senajan wes ra nde wektu Am kangenono awakku.. Gm C F masio ra gampang percoyo o awakkku .. Em Am aku tenananan.. F sing banget kangen.. G C sing banget butuh awakmu.. F sing banget kangen.. G C sing banget butuh awakmu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb C Am Dm Gm..Bb..C.. F C Dm ojo ngilang ko ngene.. C Bb F aku ra iso dinengke suwe-suwe Gm C Gm C sedih dadi rasane.. F C Dm bingung arep kepiye.. C Bb F ra iso mekso aku kangen kowe.. Gm C Gm C we fokus karo liyane.. Bb C Am piye carane kowe kelingan Dm pas pisanan.. Gm kowe ngajak kenalan.. Bb C F C terus lanjut WA-nan.. Reff : F kangenono aku.. A Dm selagi kowe isih nduwe wektu.. Cm F mbok ojo mung meneng Bb takonono kabarku.. Am Dm gatekkno aku.. Gm sing banget kangen.. C F C sing banget butuh awakmu.. Musik : F..A..Dm..Cm F Bb..Am Dm Gm..C.. F C Dm bingung arep kepiye.. C Bb F ra iso mekso aku kangen kowe.. Gm C Gm C we fokus karo liyane.. Bb C Am piye carane kowe kelingan Dm pas pisanan.. Gm kowe ngajak kenalan.. Bb C F C terus lanjut WA-nan.. Reff : F kangenono aku.. A Dm selagi kowe isih nduwe wektu.. Cm F mbok ojo mung meneng Bb takonono kabarku.. Am Dm gatekkno aku.. Gm sing banget kangen.. C F C sing banget butuh awakmu.. ho..o.. F tresnanono aku.. A senajan wes ra nde wektu Dm kangenono awakku.. Cm F Bb masio ra gampang percoyo o awakkku .. Am Dm aku tenananan.. Bb sing banget kangen.. C F sing banget butuh awakmu.. Bb sing banget kangen.. C F sing banget butuh awakmu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Putri Varenza mudah, kunci gitar Putri Varenza, chord lagu Putri Varenza - Kangeno Aku Dasar , chord dasar Putri Varenza - Kangeno Aku Dasar , chordtela Putri Varenza - Kangeno Aku Dasar , lirik lagu Putri Varenza - Kangeno Aku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Putri Varenza di youtube: https://youtube.com/watch?v=XR7l3LrhqoU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Putri Varenza

Chord Lagu Lainnya

×