Open Nav

Putri Kristya - Mampir Nyidro Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
        Capo fret 4

Intro : G Am D G
Em Am D G
G Em Bm
sakjan-jane ati iki ora lilo..
       G Em Bm
ora ngiro tresnaku mung mbok gawe dolanan
    Am D
opo sing mbok janjekke mbok terak dewe..
         Am C D G
dadi lan cidrane tatu jeroning ndodo..

         G Em Bm
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         G Em
nanging opo sing mbok suguhke
     Bm
nyesekne ndodo..
         Am
cen neng ndunyo
                     D
menungso mung mampir ngombe..
        Am C D G
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   C Dm
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   G            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    C
 persembahke..
   Am
 kabeh wis tak kekne
               Dm
 ra nganggo perhitungan..
     F G
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     C Dm
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     G C
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     Am Dm
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    F G
 saktenane tekamu ndek wingi..
              C
 mung  mampir nyidro..

Musik : G Am D G
Em Am D G
G Em Bm
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         G Em
nanging opo sing mbok suguhke
   Bm
nyesekne ndodo..
         Am
cen neng ndunyo
                     D
menungso mung mampir ngombe..
        Am C D G
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   C Dm
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   G            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    C
 persembahke..
   Am
 kabeh wis tak kekne
               Dm
 ra nganggo perhitungan..
     F G
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     C Dm
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     G C
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     Am Dm
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    F G
 saktenane tekamu ndek wingi..
              C
 mung  mampir nyidro..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B C#m F# B
G#m C#m F# B
B G#m D#m
sakjan-jane ati iki ora lilo..
       B G#m D#m
ora ngiro tresnaku mung mbok gawe dolanan
    C#m F#
opo sing mbok janjekke mbok terak dewe..
         C#m E F# B
dadi lan cidrane tatu jeroning ndodo..

         B G#m D#m
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         B G#m
nanging opo sing mbok suguhke
     D#m
nyesekne ndodo..
         C#m
cen neng ndunyo
                     F#
menungso mung mampir ngombe..
        C#m E F# B
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   E F#m
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   B            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    E
 persembahke..
   C#m
 kabeh wis tak kekne
               F#m
 ra nganggo perhitungan..
     A B
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     E F#m
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     B E
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     C#m F#m
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    A B
 saktenane tekamu ndek wingi..
              E
 mung  mampir nyidro..

Musik : B C#m F# B
G#m C#m F# B
B G#m D#m
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         B G#m
nanging opo sing mbok suguhke
   D#m
nyesekne ndodo..
         C#m
cen neng ndunyo
                     F#
menungso mung mampir ngombe..
        C#m E F# B
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   E F#m
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   B            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    E
 persembahke..
   C#m
 kabeh wis tak kekne
               F#m
 ra nganggo perhitungan..
     A B
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     E F#m
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     B E
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     C#m F#m
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    A B
 saktenane tekamu ndek wingi..
              E
 mung  mampir nyidro..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Putri Kristya mudah, kunci gitar Putri Kristya, chord lagu Putri Kristya - Mampir Nyidro Dasar , chord dasar Putri Kristya - Mampir Nyidro Dasar , chordtela Putri Kristya - Mampir Nyidro Dasar , lirik lagu Putri Kristya - Mampir Nyidro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Putri Kristya di youtube: https://youtube.com/watch?v=ujxIhChd50A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Putri Kristya

Chord Lagu Lainnya

×