menu

Putri Andien - Mantan Sialan Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
Transpose Font
Intro : G..

F          G
loro yen kelingan..
E        Am
naliko pacaran..
 Dm       G
atiku kelaran..
      C
saiki dadi kenangan..

F         G
mantan sialan..
    E        Am
koe keterlaluan..
Dm                   G
kau permainkan.. tresnoku.. 
                 C
mung tok nggo dolanan..

Int. F G E Am
     Dm G C -G

    C
sak penakmu dewe mbiyen
    F
koe ngomong tresno..
    Dm
sak penakmu dewe saiki
G
nggandeng wong liyo
    Em
sak penakmu dewe..
  A           Dm
koe medotke.. tresno..
       F
ra tok anggep sopo-sopo..
   G                       C    G
saiki kabeh mung ninggal cerito..

  C                       F
cubo dadi aku sing selalu merjuangke..
  Dm                      G
cubo dadi aku sing selalu sabar nggo koe..
  Em             A             Dm
cubo dadi aku anane tok sepelekke
     F
koyo ngene rasane..
         G                       C
nanggung lorone sing ra ono tambane..

Reff :
 F          G
 loro yen kelingan..
 E        Am
 naliko pacaran..
  Dm       G
 atiku kelaran..
       C
 saiki dadi kenangan..

 F         G
 mantan sialan..
     E        Am
 koe keterlaluan..
 Dm                   G
 kau permainkan.. tresnoku.. 
                  C
 mung tok nggo dolanan..

Musik : F G E Am
        Dm..G..G-G-F

G-G C                       F
cu..bo dadi aku sing selalu merjuangke..
  Dm                      G
cubo dadi aku sing selalu sabar nggo koe..
  Em             A             Dm
cubo dadi aku anane tok sepelekke
     F
koyo ngene rasane..
         G                       C
nanggung lorone sing ra ono tambane..

Reff :
 F          G
 loro yen kelingan..
 E        Am
 naliko pacaran..
  Dm       G
 atiku kelaran..
       C
 saiki dadi kenangan..

 F         G
 mantan sialan..
     E        Am
 koe keterlaluan..
 Dm                   G
 kau permainkan.. tresnoku.. 
                  C
 mung tok nggo dolanan..

 F          G
 loro yen kelingan..
 E        Am
 naliko pacaran..
  Dm       G
 atiku kelaran..
       C
 saiki dadi kenangan..

 F         G
 mantan sialan..
     E        Am
 koe keterlaluan..
 Dm                   G
 kau permainkan.. tresnoku.. 
                  C -F G-G-G-F-G-C
 mung tok nggo dolanan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..

D          E
loro yen kelingan..
C#       F#m
naliko pacaran..
 Bm       E
atiku kelaran..
      A
saiki dadi kenangan..

D         E
mantan sialan..
    C#       F#m
koe keterlaluan..
Bm                   E
kau permainkan.. tresnoku.. 
                 A
mung tok nggo dolanan..

Int. D E C# F#m
     Bm E A -E

    A
sak penakmu dewe mbiyen
    D
koe ngomong tresno..
    Bm
sak penakmu dewe saiki
E
nggandeng wong liyo
    C#m
sak penakmu dewe..
  F#          Bm
koe medotke.. tresno..
       D
ra tok anggep sopo-sopo..
   E                       A    E
saiki kabeh mung ninggal cerito..

  A                       D
cubo dadi aku sing selalu merjuangke..
  Bm                      E
cubo dadi aku sing selalu sabar nggo koe..
  C#m            F#            Bm
cubo dadi aku anane tok sepelekke
     D
koyo ngene rasane..
         E                       A
nanggung lorone sing ra ono tambane..

Reff :
 D          E
 loro yen kelingan..
 C#       F#m
 naliko pacaran..
  Bm       E
 atiku kelaran..
       A
 saiki dadi kenangan..

 D         E
 mantan sialan..
     C#       F#m
 koe keterlaluan..
 Bm                   E
 kau permainkan.. tresnoku.. 
                  A
 mung tok nggo dolanan..

Musik : D E C# F#m
        Bm..E.. E-E-D

E-E A                       D
cu..bo dadi aku sing selalu merjuangke..
  Bm                      E
cubo dadi aku sing selalu sabar nggo koe..
  C#m            F#            Bm
cubo dadi aku anane tok sepelekke
     D
koyo ngene rasane..
         E                       A
nanggung lorone sing ra ono tambane..

Reff :
 D          E
 loro yen kelingan..
 C#       F#m
 naliko pacaran..
  Bm       E
 atiku kelaran..
       A
 saiki dadi kenangan..

 D         E
 mantan sialan..
     C#       F#m
 koe keterlaluan..
 Bm                   E
 kau permainkan.. tresnoku.. 
                  A
 mung tok nggo dolanan..

 D          E
 loro yen kelingan..
 C#       F#m
 naliko pacaran..
  Bm       E
 atiku kelaran..
       A
 saiki dadi kenangan..

 D         E
 mantan sialan..
     C#       F#m
 koe keterlaluan..
 Bm                   E
 kau permainkan.. tresnoku.. 
                  A -D E-E-E-D-E-A
 mung tok nggo dolanan..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Putri Andien

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×