Open Nav

Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
                

Intro : Am F Dm E
Am Em B
Am E

Am Dm
kenek opo sifatmu saiki wes bedo
G
kowe ninggalke aku
C
mengtengke wong liyo
F
opo roso tresnamu
Dm
sak iki wes sirno
E Am ....E
koyo nglumut ing pingger segoro

*)
Am
sesek neng njero dodo
Dm
pancen nglara'ake
G
arep kepiye meneh
C
kowe wong ra nduwe
F
ojo selak batenmu
Dm
marang kahanan mu
E Am ....E
kang mas pupuse roso tresnomu

Reff:
Am
opo iki sak tenane
Dm
takdirku seng njawabke
G C....E
sliramu bedo ati bedo lambe

Am
wes kadung mati rosoku
Dm
kang mas rungokno tangisku
G C
becik e kowe lungo soko urepku

#)
Dm
paribasan ngranggeh
Am
lintang neng angkoso
E Am ....A
kowe tego gawe loro marang tresno

Dm
iki wes dalanku
Am
pilihane wong tuwa ku
E Am....E
sepurane yen gawe loro atimu....

Musik : Am G
Dm Am
E F E Am E

Kembali ke : *), Reff [2x], #)

E Am
sepurane yen gawe loro atimu....

Outro : Am G
Dm Am


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Erick Sukirgenk mudah, kunci gitar Erick Sukirgenk, chord lagu Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian Dasar , chord dasar Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian Dasar , chordtela Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian Dasar , lirik lagu Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Erick Sukirgenk di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZRg0eqUJf78

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Erick Sukirgenk

Chord Lagu Lainnya

×