Open Nav

Pujiono - Jangan Anyar Chord Gitar dan Lirik Lagu

37 views
                

Intro : Am Em F C Am Em F C.. Am Em bendino nek bengi aku tangi.. F C kepikir tresnoku sing kowe apusi.. Am Em mestine awaku wis ngikhlasi.. F C rak sengojo ndelok facebook kowe rabi.. Dm Am bojomu iku konco karipku.. F G Am F G sing mbiyen dolen neng sawah karo aku.. Am Em nek awan aku rak doyan mangan.. F C jangan anyar cuma dadi pajangan.. Am Em sore-sore enake ngombe wedang.. F C rai ayumu malah dadi lamunan.. Dm Am bojomu iku konco karipku.. F G Am sing mbiyen jaman susahe karo aku.. Reff : G F dek opo kowe lali.. G C jarene cuma aku sing paling ngerti.. F dek aku wis janji.. G C tak lamar kowe bar lebaran haji.. Dm Am tapi saiki.. dadi mimpi.. F G Am G uripku batinku lirih.. Musik : Am Em F C Am Em F C.. Dm Am bojomu iku konco karipku.. F G Am sing mbiyen jaman susahe karo aku.. Reff : G F dek opo kowe lali.. G C jarene cuma aku sing paling ngerti.. F dek aku wis janji.. G C tak lamar kowe bar lebaran haji.. Dm Am tapi saiki.. dadi mimpi.. F G Am uripku batinku lirih.. G F dek opo kowe lali.. G C jarene cuma aku sing paling ngerti.. F dek aku wis janji.. G C tak lamar kowe bar lebaran haji.. Dm Am tapi saiki.. dadi mimpi.. F G Am G uripku batinku lirih.. Dm Am tapi saiki.. dadi mimpi.. F G Am G uripku batinku lirih.. Outro : Am Em F C Am Em F C.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Em Bm C G Em Bm C G.. Em Bm bendino nek bengi aku tangi.. C G kepikir tresnoku sing kowe apusi.. Em Bm mestine awaku wis ngikhlasi.. C G rak sengojo ndelok facebook kowe rabi.. Am Em bojomu iku konco karipku.. C D Em C D sing mbiyen dolen neng sawah karo aku.. Em Bm nek awan aku rak doyan mangan.. C G jangan anyar cuma dadi pajangan.. Em Bm sore-sore enake ngombe wedang.. C G rai ayumu malah dadi lamunan.. Am Em bojomu iku konco karipku.. C D Em sing mbiyen jaman susahe karo aku.. Reff : D C dek opo kowe lali.. D G jarene cuma aku sing paling ngerti.. C dek aku wis janji.. D G tak lamar kowe bar lebaran haji.. Am Em tapi saiki.. dadi mimpi.. C D Em D uripku batinku lirih.. Musik : Em Bm C G Em Bm C G.. Am Em bojomu iku konco karipku.. C D Em sing mbiyen jaman susahe karo aku.. Reff : D C dek opo kowe lali.. D G jarene cuma aku sing paling ngerti.. C dek aku wis janji.. D G tak lamar kowe bar lebaran haji.. Am Em tapi saiki.. dadi mimpi.. C D Em uripku batinku lirih.. D C dek opo kowe lali.. D G jarene cuma aku sing paling ngerti.. C dek aku wis janji.. D G tak lamar kowe bar lebaran haji.. Am Em tapi saiki.. dadi mimpi.. C D Em D uripku batinku lirih.. Am Em tapi saiki.. dadi mimpi.. C D Em D uripku batinku lirih.. Outro : Em Bm C G Em Bm C G..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pujiono mudah, kunci gitar Pujiono, chord lagu Pujiono - Jangan Anyar Dasar , chord dasar Pujiono - Jangan Anyar Dasar , chordtela Pujiono - Jangan Anyar Dasar , lirik lagu Pujiono - Jangan Anyar Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pujiono di youtube: https://youtube.com/watch?v=9xlcjHYVw6M

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pujiono

Chord Lagu Lainnya

×