menu

Pojok Kampung - Tanpo Ikatan Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 4

          F       G
bakal tak perjuangke..
          Em       Am
kowe sing ono ning kene..
        Dm         G
mergo kahanane aku ro kowe..
C
jodone..

Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..G..

 C        G          Am         Em
aku lan kowe.. amung sewates konco..
        F         G            C
nanging suwe-suwe kok dadi tresno..
  F        G      Em       Am
kenopo awakmu.. dadi pepujaning atiku..
        Dm          G       C G
mikirke kowe.. mung marai halu..

 C           G           Am         Em
aku ora nyongko wae.. ngopo malah kowe..
       F                G       C
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 F         G       Em            Am
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         Dm       G             C
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

Reff :
           F       G
 bakal tak perjuangke..
           Em       Am
 kowe sing ono ning kene..
         Dm         G
 mergo kahanane aku ro kowe..
 C
 jodone..

          F       G
 arep sak gedene opo..
         Em            Am
 masalah ning ngarep moto..
          Dm   
 ra bakal tak culke..
   G        C
 tekan saklawase..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

 C           G           Am         Em
aku ora nyongko wae.. ngopo malah kowe..
       F                G       C
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 F         G       Em            Am
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         Dm       G             C
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

  F           G         Em     Am
kowe kudu ngerti roso.. atiku iki..
        Dm            G
mergo roso tresno wes tak pendem..
C
ning njero ati..

  F          G          
kabeh tak niati tekan..
Em         Am
sesok bebrayan..
      Dm        G        C
mergo kahanan.. tanpo ikatan..

Reff :
           F       G
 bakal tak perjuangke..
           Em       Am
 kowe sing ono ning kene..
         Dm         G
 mergo kahanane aku ro kowe..
 C
 jodone..

          F       G
 arep sak gedene opo..
         Em            Am
 masalah ning ngarep moto..
          Dm   
 ra bakal tak culke..
   G        C
 tekan saklawase..

           F       G
 bakal tak perjuangke..
           Em         Am
 kowe sing ono ning kene..
         Dm         G
 mergo kahanane aku ro kowe..
 C
 jodone..

          F       G
 arep sak gedene opo..
         Em            Am
 masalah ning ngarep moto..
          Dm   
 ra bakal tak culke..
   G        C..
 tekan saklawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

          A       B
bakal tak perjuangke..
          G#m      C#m
kowe sing ono ning kene..
        F#m        B
mergo kahanane aku ro kowe..
E
jodone..

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E..
        A B G#m C#m
        F#m B E..B..

 E        B          C#m        G#m
aku lan kowe.. amung sewates konco..
        A         B            E
nanging suwe-suwe kok dadi tresno..
  A        B      G#m      C#m
kenopo awakmu.. dadi pepujaning atiku..
        F#m         B       E  B
mikirke kowe.. mung marai halu..

 E           B           C#m        G#m
aku ora nyongko wae.. ngopo malah kowe..
       A                B       E
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 A         B       G#m           C#m
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         F#m      B             E
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

Reff :
           A       B
 bakal tak perjuangke..
           G#m      C#m
 kowe sing ono ning kene..
         F#m        B
 mergo kahanane aku ro kowe..
 E
 jodone..

          A       B
 arep sak gedene opo..
         G#m           C#m
 masalah ning ngarep moto..
          F#m  
 ra bakal tak culke..
   B        E
 tekan saklawase..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..
        A B G#m C#m
        F#m B E..

 E           B           C#m        G#m
aku ora nyongko wae.. ngopo malah kowe..
       A                B       E
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 A         B       G#m           C#m
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         F#m      B             E
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

  A           B         G#m    C#m
kowe kudu ngerti roso.. atiku iki..
        F#m           B
mergo roso tresno wes tak pendem..
E
ning njero ati..

  A          B          
kabeh tak niati tekan..
G#m        C#m
sesok bebrayan..
      F#m       B        E
mergo kahanan.. tanpo ikatan..

Reff :
           A       B
 bakal tak perjuangke..
           G#m      C#m
 kowe sing ono ning kene..
         F#m        B
 mergo kahanane aku ro kowe..
 E
 jodone..

          A       B
 arep sak gedene opo..
         G#m           C#m
 masalah ning ngarep moto..
          F#m  
 ra bakal tak culke..
   B        E
 tekan saklawase..

           A       B
 bakal tak perjuangke..
           G#m        C#m
 kowe sing ono ning kene..
         F#m        B
 mergo kahanane aku ro kowe..
 E
 jodone..

          A       B
 arep sak gedene opo..
         G#m           C#m
 masalah ning ngarep moto..
          F#m  
 ra bakal tak culke..
   B        E..
 tekan saklawase..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pojok Kampung

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×