Open Nav

Pinky Amalia - Telat Kondo Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : Am G F Am
Am..G..Am..F G
Am..G..Am G Am
Am
mung kari angenan..
            G
wong sing biyen kondo tresno
      F E Am F-E
saiki wis.. ono sing ngrumati..

       Am
getun ono ning mburi
       G
soyo suwe tak rasakne
        F Am E
malah soyo.. loro ati..

        Am G
mergo kabeh wis kebacut..
       G E Am
ra ono gunane.. yen di getuni..
Am-G Am G
mergo sing tak gonto..
      G E Am 
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Am G F#m
Am m-F-G-Am..G-Am

Reff :
         G
 pancen telat..
             F Am
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Am-G-F-E-F-G
Am-G-F-Am-Am
G F Am
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          G
 pancen salah..
        F Am
 tak akoni iki kabeh salahku
         G
 ra guno yen..
         F Am
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        F
 telat aku nompo tresnamu
             G m Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

Musik : Am..G..Dm..F G
Am..G..Dm..F G
E..F-E
Am
getun ono ning mburi
       G
soyo suwe tak rasakne
        F Am E
malah soyo.. loro ati..

        Am G
mergo kabeh wis kebacut..
       G E Am
ra ono gunane.. yen di getuni..
Am-G Am G
mergo sing tak gonto..
      G E            (Am)
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Am G F#m
Am m-F-G-Am..G-Am

Reff :
         G
 pancen telat..
             F Am
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Am-G-F-E-F-G
Am-G-F-Am-Am
G F Am
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          G
 pancen salah..
        F Am
 tak akoni iki kabeh salahku..
         G
 ra guno yen..
         F Am
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        F
 telat aku nompo tresnamu
             G m Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

         G
 pancen telat..
             F Am
 gonku nglanggati tresnamu..
          G F Am
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          G
 pancen salah..
        F Am
 tak akoni iki kabeh salahku
         G
 ra guno yen..
         F Am
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        F
 telat aku nompo tresnamu
             G m Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..
        F
 telat aku nompo tresnamu
             G m Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm A G Bm
Bm..A..Bm..G A
Bm..A..Bm A Bm
Bm
mung kari angenan..
            A
wong sing biyen kondo tresno
      G F# Bm G-F#
saiki wis.. ono sing ngrumati..

       Bm
getun ono ning mburi
       A
soyo suwe tak rasakne
        G Bm F#
malah soyo.. loro ati..

        Bm A
mergo kabeh wis kebacut..
       A F# Bm
ra ono gunane.. yen di getuni..
Bm-A Bm A
mergo sing tak gonto..
      A F#           (Bm)
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Bm A G#m
Bm F#m-G-A-Bm..A-Bm

Reff :
         A
 pancen telat..
             G Bm
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Bm-A-G-F#-G-A
Bm-A-G-Bm-Bm
A G Bm
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          A
 pancen salah..
        G Bm
 tak akoni iki kabeh salahku
         A
 ra guno yen..
         G Bm
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        G
 telat aku nompo tresnamu
             A F#m Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

Musik : Bm..A..Em..G A
Bm..A..Em..G A
F#..G-F#
Bm
getun ono ning mburi
       A
soyo suwe tak rasakne
        G Bm F#
malah soyo.. loro ati..

        Bm A
mergo kabeh wis kebacut..
       A F# Bm
ra ono gunane.. yen di getuni..
Bm-A Bm A
mergo sing tak gonto..
      A F#           (Bm)
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Bm A G#m
Bm F#m-G-A-Bm..A-Bm

Reff :
         A
 pancen telat..
             G Bm
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Bm-A-G-F#-G-A
Bm-A-G-Bm-Bm
A G Bm
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          A
 pancen salah..
        G Bm
 tak akoni iki kabeh salahku..
         A
 ra guno yen..
         G Bm
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        G
 telat aku nompo tresnamu
             A F#m Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

         A
 pancen telat..
             G Bm
 gonku nglanggati tresnamu..
          A G Bm
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          A
 pancen salah..
        G Bm
 tak akoni iki kabeh salahku
         A
 ra guno yen..
         G Bm
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        G
 telat aku nompo tresnamu
             A F#m Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..
        G
 telat aku nompo tresnamu
             A F#m Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pinky Amalia mudah, kunci gitar Pinky Amalia, chord lagu Pinky Amalia - Telat Kondo Dasar , chord dasar Pinky Amalia - Telat Kondo Dasar , chordtela Pinky Amalia - Telat Kondo Dasar , lirik lagu Pinky Amalia - Telat Kondo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pinky Amalia di youtube: https://youtube.com/watch?v=N7SG-Qyg0Wk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pinky Amalia

Chord Lagu Lainnya

×