Open Nav

Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
                

Cipt. Ki H. Anom Suroto Intro : C..C..Dm G C.. Em Wis wancine.. tansah dielingke.. Em C Wis wancine.. podo ninda'ake.. Em Adzan wes kumandhang.. Dm Wayahe sembahyang.. G Em Netepi wajib.. dhawuhe pangeran.. Em Sholat yekti.. cagak ing agomo.. Em C Limang wektu kudu tansah dijogo.. Em Kanthi istiqomah.. Dm lan sing tumakninah.. G C Luwih sampurno.. yen berjamaah.. Reff : C Subuh, Luhur lan Ashar.. Dm Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar.. Em Maghrib lan Isya'.. jangkepe.. G C Prayogane ditambah sholat sunate.. Em Jo sembrono iku printah agomo.. Em C Ngelingono neng ndonya mung sedelo.. Em Dm Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso.. G C Yen kepengin mbesok munggah suargo.. Int. C..C..Dm G C.. Em Wis wancine.. tansah dielingke.. Em C Wis wancine.. podo ninda'ake.. Em Adzan wes kumandhang.. Dm Wayahe sembahyang.. G Em Netepi wajib.. dhawuhe pangeran.. Em Sholat yekti.. cagak ing agomo.. Em C Limang wektu kudu tansah dijogo.. Em Kanthi istiqomah.. Dm lan sing tumakninah.. G C Luwih sampurno.. yen berjamaah.. Reff : C Subuh, Luhur lan Ashar.. Dm Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar.. Em Maghrib lan Isya'.. jangkepe.. G C Prayogane ditambah sholat sunate.. Em Jo sembrono iku printah agomo.. Em C Ngelingono neng ndonya mung sedelo.. Em Dm Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso.. G C Yen kepengin mbesok munggah suargo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A..A..Bm E A.. C#m Wis wancine.. tansah dielingke.. C#m A Wis wancine.. podo ninda'ake.. C#m Adzan wes kumandhang.. Bm Wayahe sembahyang.. E C#m Netepi wajib.. dhawuhe pangeran.. C#m Sholat yekti.. cagak ing agomo.. C#m A Limang wektu kudu tansah dijogo.. C#m Kanthi istiqomah.. Bm lan sing tumakninah.. E A Luwih sampurno.. yen berjamaah.. Reff : A Subuh, Luhur lan Ashar.. Bm Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar.. C#m Maghrib lan Isya'.. jangkepe.. E A Prayogane ditambah sholat sunate.. C#m Jo sembrono iku printah agomo.. C#m A Ngelingono neng ndonya mung sedelo.. C#m Bm Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso.. E A Yen kepengin mbesok munggah suargo.. Int. A..A..Bm E A.. C#m Wis wancine.. tansah dielingke.. C#m A Wis wancine.. podo ninda'ake.. C#m Adzan wes kumandhang.. Bm Wayahe sembahyang.. E C#m Netepi wajib.. dhawuhe pangeran.. C#m Sholat yekti.. cagak ing agomo.. C#m A Limang wektu kudu tansah dijogo.. C#m Kanthi istiqomah.. Bm lan sing tumakninah.. E A Luwih sampurno.. yen berjamaah.. Reff : A Subuh, Luhur lan Ashar.. Bm Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar.. C#m Maghrib lan Isya'.. jangkepe.. E A Prayogane ditambah sholat sunate.. C#m Jo sembrono iku printah agomo.. C#m A Ngelingono neng ndonya mung sedelo.. C#m Bm Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso.. E A Yen kepengin mbesok munggah suargo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Siho mudah, kunci gitar Siho, chord lagu Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO Dasar , chord dasar Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO Dasar , chordtela Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO Dasar , lirik lagu Pepeling (Pitutur Jawa) - SIHO Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Siho di youtube: https://youtube.com/watch?v=x4KvY64dS9I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Siho

Chord Lagu Lainnya

×