Open Nav

Pepeh Sadboy - Sambate Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
                

Intro : F G C -G/B Am Dm..G..C.. C G Am sabendino kowe kok ngelarani.. F G C kebangetan gawe ajure ati.. F ngobong perasaan iki Em Am mbek tego mblenjanji janji F opo koyo ngene G C G kowe seng tak tresnani.. C G Am kurang opo kabeh sing tak lakoni.. F G C kurang opo karo tresnaku iki.. F nelongso rasane ati Em Am tego tegone ngapusi F loro ati iki G C sing wis mbok paringi.. F G cubo.. rungokno jerit.. Em Am jero ati iki.. F kowe tak sayang G C tegane ninggal janji.. F G wes.. tak lakoni kabeh.. Em Am karep penjalukanmu F kowe sing tak tresnani G tego tegone mblenjani.. Reff : F G sambate ati.. wengi iki Em mergo kowe sing jalari.. Am nglarani ati.. F biyen jarene janjimu.. G tresnomu sing gede C nyatane mbok tinggalne aku.. F G lorone ati.. wengi iki Em ngempeh eluh dadi bukti.. Am nglarani ati.. F bukti lorone atiku.. G ajure urepku C amergo cintamu palsu.. Musik : F..G..Em..Am.. F..G..C.. F G cubo.. rungokno jerit.. Em Am jero ati iki.. F kowe tak sayang G C tegane ninggal janji.. F G wes.. tak lakoni kabeh.. Em Am karep penjalukanmu F kowe sing tak tresnani G tego tegone mblenjani.. Reff : F G sambate ati.. wengi iki Em mergo kowe sing jalari.. Am nglarani ati.. F biyen jarene janjimu.. G tresnomu sing gede C nyatane mbok tinggalne aku.. F G lorone ati.. wengi iki Em ngempeh eluh dadi bukti.. Am nglarani ati.. F bukti lorone atiku.. G ajure urepku C amergo cintamu palsu.. Am F bukti lorone atiku.. G C.. ajure urepku.. amergo awakmu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Pepeh Sadboy - Sambate Ati Dasar , chord dasar Pepeh Sadboy - Sambate Ati Dasar , chordtela Pepeh Sadboy - Sambate Ati Dasar , lirik lagu Pepeh Sadboy - Sambate Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=b0FOlA99rgs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×