Open Nav

Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : Am..G..G..Am.. Am..G..G..Am.. Am G dulu.. begitu indah.. G Am saat.. kau bersamaku.. Am G dulu.. begitu mesra.. G G saat.. kau di sampingku.. Am jarene lan mblenjani jebul nyatane endi G lungo ra bali-bali malah ninggalke janji F opo wes kelingan karo awakku iki E sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati.. Am yen ngono cen pengenmu ngomong'o terus terang G tak usah nggawe coro medotke sesambungan F nek wes cukup semene anggone le bebrayan E kabeh tak pupus wae (Am) timbang gawe rusak pikiran.. Reff : Am G aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu.. G Am nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku.. Am G opo pancen.. tresnamu ra cukup siji.. G Am kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji.. Am yen kabeh mau salahku G aku njaluk pangapuro opo kowe lungo mergo F aku ra sugih bondho omonganmu polah tingkahmu ra tau ngajeni aku E sak kepenake dewe awakmu gawe loro atiku Am iki pancen garise aku ro kowe pisah G wes wegah nggagas menungso sing gawe uripku bubrah F saiki aku kudu move on E nglaleke alon-alon mugo oleh gantine (Am) kuwi bakal kelakon.. Musik : Am..G..G..Am.. Am..G..G..Am.. Dm G masa lalu.. itu.. C -G/B Am menyiksa di..ri..ku.. Dm E seakan hidupku.. F -G Am tak lagi mampu..bertahan.. Reff : Am G aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu.. G Am nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku.. Am G opo pancen.. tresnamu ra cukup siji.. (tresnamu ra cukup siji..) G Am kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji.. Am G aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu.. G Am nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku.. Am G opo pancen.. tresnamu ra cukup siji.. G Am kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dory Harsa mudah, kunci gitar Dory Harsa, chord lagu Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji Dasar , chord dasar Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji Dasar , chordtela Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji Dasar , lirik lagu Pendhoza x Dory Harsa - Ninggal Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dory Harsa di youtube: https://youtube.com/watch?v=OYz2JDnDG3c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dory Harsa

Chord Lagu Lainnya

×