Open Nav

Pendhoza - SalPa (Salah Paham) Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Pendhoza - SalPa Salah Paham (New Version) Capo fret 2 Intro : G.. G D kowe teko ning aku.. Em D neteske eluh ning pipimu.. C D G beban opo sing ono ning uripmu.. G D ceritakno karo aku.. Em D aku ning sandingmu.. C D G ojo mbok pendem gawe susah atimu.. G D ra bakal awakku tego.. Em D weruh kowe nandang loro.. C D G abote urip gawe atimu nelongso.. G D nanging kabeh ojo mbok anggep.. Em D aku iki dadi ono roso.. C D G aku mung pingin dadi sing selalu ono.. Am D kowe malah terlalu dalam.. G Em mbok anggep kabeh kui katresnan.. C D G maaf kamu itu salah paham.. Reff : G D sepurane aku.. Em D ora biso tresno karo awakmu.. C G Am D mergo kowe kui.. dudu pilihanku.. G D Em D kabeh wektuku.. wes kanggo awakmu.. C D G sing penting kowe seneng iso ngguyu.. G D aku karo kowe saben dino barengan Em D mlaku mrono mrene kadang karo gandengan C G nanging kabeh kui dudu mergo katresnan Am D mungkin lebih baik kita hanya berteman G D yo sorry yen aku wes gawe kowe baper Em D ilangno roso sayangmu sing wes kadung banter C G dudu maksudku hanya memberi harapan Am D aku pengen ono nggo kowe tekan mbuh kapan Am D kowe malah terlalu dalam.. G Em mbok anggep kabeh kui katresnan.. C D G maaf kamu itu salah paham.. Musik : Em C G D (3x) C..D.. Reff : G D sepurane aku.. Em D ora biso tresno karo awakmu.. C G Am D mergo kowe kui.. dudu pilihanku.. G D Em D kabeh wektuku.. wes kanggo awakmu.. C D G sing penting kowe seneng iso ngguyu.. G D sepurane aku.. Em D ora biso tresno karo awakmu.. C G Am D mergo kowe kui.. dudu pilihanku.. G D Em D kabeh wektuku.. wes kanggo awakmu.. C D G sing penting kowe seneng iso ngguyu.. C D G sing penting kowe seneng iso nggu..yu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A.. A E kowe teko ning aku.. F#m E neteske eluh ning pipimu.. D E A beban opo sing ono ning uripmu.. A E ceritakno karo aku.. F#m E aku ning sandingmu.. D E A ojo mbok pendem gawe susah atimu.. A E ra bakal awakku tego.. F#m E weruh kowe nandang loro.. D E A abote urip gawe atimu nelongso.. A E nanging kabeh ojo mbok anggep.. F#m E aku iki dadi ono roso.. D E A aku mung pingin dadi sing selalu ono.. Bm E kowe malah terlalu dalam.. A F#m mbok anggep kabeh kui katresnan.. D E A maaf kamu itu salah paham.. Reff : A E sepurane aku.. F#m E ora biso tresno karo awakmu.. D A Bm E mergo kowe kui.. dudu pilihanku.. A E F#m E kabeh wektuku.. wes kanggo awakmu.. D E A sing penting kowe seneng iso ngguyu.. A E aku karo kowe saben dino barengan F#m E mlaku mrono mrene kadang karo gandengan D A nanging kabeh kui dudu mergo katresnan Bm E mungkin lebih baik kita hanya berteman A E yo sorry yen aku wes gawe kowe baper F#m E ilangno roso sayangmu sing wes kadung banter D A dudu maksudku hanya memberi harapan Bm E aku pengen ono nggo kowe tekan mbuh kapan Bm E kowe malah terlalu dalam.. A F#m mbok anggep kabeh kui katresnan.. D E A maaf kamu itu salah paham.. Musik : F#m D A E (3x) D..E.. Reff : A E sepurane aku.. F#m E ora biso tresno karo awakmu.. D A Bm E mergo kowe kui.. dudu pilihanku.. A E F#m E kabeh wektuku.. wes kanggo awakmu.. D E A sing penting kowe seneng iso ngguyu.. A E sepurane aku.. F#m E ora biso tresno karo awakmu.. D A Bm E mergo kowe kui.. dudu pilihanku.. A E F#m E kabeh wektuku.. wes kanggo awakmu.. D E A sing penting kowe seneng iso ngguyu.. D E A sing penting kowe seneng iso nggu..yu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - SalPa (Salah Paham) Dasar , chord dasar Pendhoza - SalPa (Salah Paham) Dasar , chordtela Pendhoza - SalPa (Salah Paham) Dasar , lirik lagu Pendhoza - SalPa (Salah Paham) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=f_CoAnLP4cs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

×