Open Nav

Pendhoza - Ngene Banget Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C F Dm G C dadi anak wis manut karo wong tuane G nggo ngomah wis mbantu mbantu sak kabehane Am nanging iseh wae, disalah-salahke F G dicap anak paling ra berguna dewe.. C dinggo konco yen susah aku mesti ono G njaluk tulung ro aku kui sabendino Am mbasan ku sing butuh, lha kok podo lungo F G jane aku salah opo kok podo tego.. Am Em aku nganti bingung ndlongop angop F C terheran-heran.. Dm dadi wong apikan G kok malah disepelekan.. Reff : C golek pahala kok ngene banget.. Em wong nrimo ko aku digawe mumet.. Am Em rasane wis kesel dadi wong apikan.. F wis wegah kulakan sabar G senajan kui ujian.. C wis kulino mandiri, prihatin saben bengi G sregep lehku nyelengi, silih konco ra bali Am po mungkin iki salahku sing terlalu nyah nyoh G rapopo tak trimo pasrahke mawon kalih Gusti Allah Musik : F C Dm G Am Em aku nganti bingung ndlongop angop F C terheran-heran.. Dm dadi wong apikan G kok malah disepelekan.. Reff : C golek pahala kok ngene banget.. Em wong nrimo ko aku digawe mumet.. Am Em rasane wis kesel dadi wong apikan F wis wegah kulakan sabar G senajan kui ujian.. C golek pahala kok ngene banget.. Em wong nrimo ko aku digawe mumet.. Am Em rasane wis kesel dadi wong apikan F wis wegah kulakan sabar G senajan kui ujian.. (e hahahaha haha) G ente bahlul.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A D Bm E A dadi anak wis manut karo wong tuane E nggo ngomah wis mbantu mbantu sak kabehane F#m nanging iseh wae, disalah-salahke D E dicap anak paling ra berguna dewe.. A dinggo konco yen susah aku mesti ono E njaluk tulung ro aku kui sabendino F#m mbasan ku sing butuh, lha kok podo lungo D E jane aku salah opo kok podo tego.. F#m C#m aku nganti bingung ndlongop angop D A terheran-heran.. Bm dadi wong apikan E kok malah disepelekan.. Reff : A golek pahala kok ngene banget.. C#m wong nrimo ko aku digawe mumet.. F#m C#m rasane wis kesel dadi wong apikan.. D wis wegah kulakan sabar E senajan kui ujian.. A wis kulino mandiri, prihatin saben bengi E sregep lehku nyelengi, silih konco ra bali F#m po mungkin iki salahku sing terlalu nyah nyoh E rapopo tak trimo pasrahke mawon kalih Gusti Allah Musik : D A Bm E F#m C#m aku nganti bingung ndlongop angop D A terheran-heran.. Bm dadi wong apikan E kok malah disepelekan.. Reff : A golek pahala kok ngene banget.. C#m wong nrimo ko aku digawe mumet.. F#m C#m rasane wis kesel dadi wong apikan D wis wegah kulakan sabar E senajan kui ujian.. A golek pahala kok ngene banget.. C#m wong nrimo ko aku digawe mumet.. F#m C#m rasane wis kesel dadi wong apikan D wis wegah kulakan sabar E senajan kui ujian.. (e hahahaha haha) E ente bahlul..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Ngene Banget Dasar , chord dasar Pendhoza - Ngene Banget Dasar , chordtela Pendhoza - Ngene Banget Dasar , lirik lagu Pendhoza - Ngene Banget Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=zyVd2m4BxeA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

×