Open Nav

Pendhoza - Ngeliyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
                

Capo di fret 2 G lorone ati D bagai tertusuk duri Em arep obah dadi males C D awakku iki lemes.. G raiso sambat D aku mencoba kuat Em nanging malah tambah loro C D kelingan kowe ngeliyo.. Intro : G D Em C D G nandur kembang D malah tukule brambang Em gawe mripat iki nangis C D ati tansah keiris.. iris.. G ora nyongko D kowe milih wong liyo Em padahal aku sing slalu ono C D ra tau gawe kowe loro.. C D yen pancen ngene balesanmu Bm Em aku mung iso pasrah C tak tangisono D kui wis dadi karepmu.. Reff : G janji setyo D saiki mung dadi cerito.. C mergo kowe D G malah milih wong liyo.. G ora peduli D kepiye perasaanku iki C ning ngarepe moto D G kowe malah ngeliyo.. G wis kadung tresno aku digawe loro D opo salahku iki kok kowe ninggal lungo Em nyesek ning njero ati aku wis cinta mati C D padahal aku tulus kowe malah nglarani.. G bab dilarani jane aku wis kebal D nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam Em jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki C D aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati.. Reff : G janji setyo D saiki mung dadi cerito.. C mergo kowe D G malah milih wong liyo.. G ora peduli D kepiye perasaanku iki.. C ning ngarepe moto D G kowe malah ngeliyo.. G bubur kacang ijo campur ketan ireng D ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng Em pilih mangan sego tinimbang mangan roti C D ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani.. G tresno tenanan malah mbok nggo dolanan D atiku ora gampang nompo iki kahanan Em kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam C D mugo iki terakhir ngalami kegagalan.. Musik : G D Em C D G D Em C D C D yen pancen ngene balesanmu Bm Em aku mung iso pasrah C tak tangisono D kui wis dadi karepmu.. Reff : G janji setyo D saiki mung dadi cerito.. C mergo kowe D G malah milih wong liyo.. G ora peduli D kepiye perasaanku iki.. C ning ngarepe moto D G kowe malah ngeliyo.. G janji setyo D saiki mung dadi cerito.. C mergo kowe D G malah milih wong liyo.. G ora peduli D kepiye perasaanku iki.. C ning ngarepe moto D G D G kowe malah ngeliyo.. Catatan : Lagu ini pertama di populerkan oleh PasSelo Lirik lagu ditulis oleh Sandios Pendhoza di chordtela.net telah dibuat chord dari beberapa versi, selengkapnya lihat : 1. Kunci Gitar PasSelo - Ngeliyo 2. Kunci Gitar Nella Kharisma - Ngeliyo -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Pendhoza - Ngeliyo A lorone ati E bagai tertusuk duri F#m arep obah dadi males D E awakku iki lemes.. A raiso sambat E aku mencoba kuat F#m nanging malah tambah loro D E kelingan kowe ngeliyo.. Intro : A E F#m D E A nandur kembang E malah tukule brambang F#m gawe mripat iki nangis D E ati tansah keiris.. iris.. A ora nyongko E kowe milih wong liyo F#m padahal aku sing slalu ono D E ra tau gawe kowe loro.. D E yen pancen ngene balesanmu C#m F#m aku mung iso pasrah D tak tangisono E kui wis dadi karepmu.. Reff : A janji setyo E saiki mung dadi cerito.. D mergo kowe E A malah milih wong liyo.. A ora peduli E kepiye perasaanku iki D ning ngarepe moto E A kowe malah ngeliyo.. A wis kadung tresno aku digawe loro E opo salahku iki kok kowe ninggal lungo F#m nyesek ning njero ati aku wis cinta mati D E padahal aku tulus kowe malah nglarani.. A bab dilarani jane aku wis kebal E nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam F#m jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki D E aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati.. Reff : A janji setyo E saiki mung dadi cerito.. D mergo kowe E A malah milih wong liyo.. A ora peduli E kepiye perasaanku iki.. D ning ngarepe moto E A kowe malah ngeliyo.. A bubur kacang ijo campur ketan ireng E ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng F#m pilih mangan sego tinimbang mangan roti D E ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani.. A tresno tenanan malah mbok nggo dolanan E atiku ora gampang nompo iki kahanan F#m kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam D E mugo iki terakhir ngalami kegagalan.. Musik : A E F#m D E A E F#m D E D E yen pancen ngene balesanmu C#m F#m aku mung iso pasrah D tak tangisono E kui wis dadi karepmu.. Reff : A janji setyo E saiki mung dadi cerito.. D mergo kowe E A malah milih wong liyo.. A ora peduli E kepiye perasaanku iki.. D ning ngarepe moto E A kowe malah ngeliyo.. A janji setyo E saiki mung dadi cerito.. D mergo kowe E A malah milih wong liyo.. A ora peduli E kepiye perasaanku iki.. D ning ngarepe moto E A E A kowe malah ngeliyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Ngeliyo Dasar , chord dasar Pendhoza - Ngeliyo Dasar , chordtela Pendhoza - Ngeliyo Dasar , lirik lagu Pendhoza - Ngeliyo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=KAtj9jPl6_I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

×