Open Nav

Pendhoza - Demi Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
                Capo di fret 3

Intro : Am..F..G..C E
Am..F..G..C..

C
Dek, aku bali
     Em
Arep nepati janji
    F G C
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
C
Lungaku wingi
      Em
Amung golek rejeki
    F G C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G C E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
    Am
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    F
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  C
Mikir masa depan karo golek modal
    G
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Am
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      F
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 C
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
   G
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G C E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
          Am
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
F
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      C
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Am
Matur suwun wis gelem nompo aku
   F
Sampun percoyo karo janji janjiku
  C
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G C E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

  Am F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G C E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..
      G C E Am
 Setiaku karo kowe tekan matiku uu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm..G#..A#..D# G
Cm..G#..A#..D#..

D#
Dek, aku bali
     Gm
Arep nepati janji
    G# A# D#
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
D#
Lungaku wingi
      Gm
Amung golek rejeki
    G# A# D#
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
       G#
Wes seprene suwene
      D#
Aku lungo ninggal kowe
 G# A# D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Cm G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        A# D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      A# D#
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
    Cm
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G#
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D#
Mikir masa depan karo golek modal
    A#
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Cm
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G#
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D#
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
   A#
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
       G#
Wes seprene suwene
      D#
Aku lungo ninggal kowe
 G# A# D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Cm G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        A# D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      A# D#
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
          Cm
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D#
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      A#
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Cm
Matur suwun wis gelem nompo aku
   G#
Sampun percoyo karo janji janjiku
  D#
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    A#
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
       G#
Wes seprene suwene
      D#
Aku lungo ninggal kowe
 G# A# D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Cm G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        A# D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      A# D#
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

  Cm G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        A# D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      A# D# G Cm
 Setiaku karo kowe tekan matiku uu..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Pendhoza - Demi Kowe Dasar , chord dasar Pendhoza - Demi Kowe Dasar , chordtela Pendhoza - Demi Kowe Dasar , lirik lagu Pendhoza - Demi Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=Nd-wk6ESG3I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

×