Open Nav

Pembangkang Official - Tulisan Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        

Intro : G C D G C D G D G C wengi.. iki.. ku dewe ning kene.. D G howo.. adem.. sing nggowo kangen.. C tak tulisno lagu.. D G D kanggo sliramu sing dadi pilihanku.. G C lintang.. bulan.. sing dadi seksiku.. D G seksi.. bisu.. sing setyo karo awaku.. C nunggu sliramu.. D G G7 teko.. ning sandingku.. Reff : C D tembang iki.. tak tulis.. Bm mung kanggo sliramu.. Em sing durung ning sandingku.. E Am D mergo sliramu.. durung iso krungu.. G G7 isi ning njero atiku.. C D tresnoku iki.. tu..lus.. Bm mung kanggo awakmu.. Em pepujaning atiku.. E Am D mugo sliramu.. biso ketemu.. G karo awakku.. Musik : C D Bm Em Am D G D G C lintang.. bulan.. sing dadi seksiku.. D G seksi.. bisu.. sing setyo karo awaku.. C nunggu sliramu.. D G G7 teko.. ning sandingku.. Reff : C D tembang iki.. tak tulis.. Bm mung kanggo sliramu.. Em sing durung ning sandingku.. E Am D mergo sliramu.. durung iso krungu.. G G7 isi ning njero atiku.. C D tresnoku iki.. tu..lus.. Bm mung kanggo awakmu.. Em pepujaning atiku.. E Am D mugo sliramu.. biso ketemu.. G karo awakku.. C D kangenku iki.. raono.. Bm Em E Am sing iso nambani.. ..kejobo.. E Am ketemu ro kowe .. D G arepo mung ono.. ngimpiku.. D C tembangku iki.. tulisan ati.. Cm G iiiii iiii..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Pembangkang Official - Tulisan Ati Dasar , chord dasar Pembangkang Official - Tulisan Ati Dasar , chordtela Pembangkang Official - Tulisan Ati Dasar , lirik lagu Pembangkang Official - Tulisan Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=BcuWFGOZfQ0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×