Open Nav

Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                Capo di fret 5

Intro : F G Em A
Dm G C G
C G Am
mbiyen.. ora koyo ngene
 Dm G C
uwes bedo karo kahanane..
    F G
ra iso nepati
     Em Am
sing mbok ucap wingi
  Dm G C G
bahagiomu dinggo wong liyo..

   C G Am
mbiyen.. ora koyo ngene
  Dm G C
kabeh.. wes tak perjuangke..
  F G
nanging kowe milih kae
 Em Am
aku mbok tinggal dewe
  Dm G C
bahagiomu dinggo wong liyo..

Reff :
         F
 aku ngerti..
   G Em Am
 loro ning njero ati iki
 Dm G C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       F
 ora sadar..
  G Em Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm G C
 remuk.. ajur ra karuan..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

           F
opo kudu sadar..
 G Em
ati iki, ora jembar
Am Dm
 medotake tresno..
     G C
lungamu.. amung ninggal loro..

[backing vocal Via Wonsa]
      F G Em Am
sepurane.. aku durung iso.. nompo
Dm G C
 kang mas sing iseh tresno..
  F G Em Am
estu.. kulo nyuwun pangapuro
     Dm G C
siji-sijine wong sing tak tresno..

Reff :
         F
 aku ngerti..
   G Em Am
 loro ning njero ati iki
 Dm G C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       F
 ora sadar..
  G Em Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm G C
 remuk.. ajur ra karuan..

         F
 aku ngerti..
   G Em Am
 loro ning njero ati iki
 Dm G C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       F
 ora sadar..
  G Em Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm G C
 remuk.. ajur ra karuan..

   F G Em Am
 remuk.. ajur ra karuan..
  Dm G C
 atiku.. wis ambyar kelaran..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : G A F#m B
Em A D A
D A Bm
mbiyen.. ora koyo ngene
 Em A D
uwes bedo karo kahanane..
    G A
ra iso nepati
     F#m Bm
sing mbok ucap wingi
  Em A D A
bahagiomu dinggo wong liyo..

   D A Bm
mbiyen.. ora koyo ngene
  Em A D
kabeh.. wes tak perjuangke..
  G A
nanging kowe milih kae
 F#m Bm
aku mbok tinggal dewe
  Em A D
bahagiomu dinggo wong liyo..

Reff :
         G
 aku ngerti..
   A F#m Bm
 loro ning njero ati iki
 Em A D
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       G
 ora sadar..
  A F#m Bm
 atiku wes kadung ambyar
   Em A D
 remuk.. ajur ra karuan..

Musik : G A F#m Bm
Em A D..
        G A F#m Bm
Em A D..

           G
opo kudu sadar..
 A F#m
ati iki, ora jembar
Bm Em
 medotake tresno..
     A D
lungamu.. amung ninggal loro..

[backing vocal Via Wonsa]
      G A F#m Bm
sepurane.. aku durung iso.. nompo
Em A D
 kang mas sing iseh tresno..
  G A F#m Bm
estu.. kulo nyuwun pangapuro
     Em A D
siji-sijine wong sing tak tresno..

Reff :
         G
 aku ngerti..
   A F#m Bm
 loro ning njero ati iki
 Em A D
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       G
 ora sadar..
  A F#m Bm
 atiku wes kadung ambyar
   Em A D
 remuk.. ajur ra karuan..

         G
 aku ngerti..
   A F#m Bm
 loro ning njero ati iki
 Em A D
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       G
 ora sadar..
  A F#m Bm
 atiku wes kadung ambyar
   Em A D
 remuk.. ajur ra karuan..

   G A F#m Bm
 remuk.. ajur ra karuan..
  Em A D
 atiku.. wis ambyar kelaran..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki Dasar , chord dasar Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki Dasar , chordtela Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki Dasar , lirik lagu Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=_nJyKFIqxIY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×