Open Nav

Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo ♪ fret 4

Intro : Am Dm G C
F..G…..

       C Em
ing ndalu, sepisan ketemu..
  F G C
parasmu, gawe bungah atiku..
    Am Dm
rasane, pingin nyanding kowe..
       G C
mbasan ketemu, rawani ngungkapne..

      C Dm
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         G C
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      Am Dm
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
G C C7
kita bersatu..

                  F G
isih tak pendem roso.. iki..
            Em Am
mergo aku sadar.. diri..
 A Dm
aku wong ra nduwe..
      G C G
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 C G
 yen pancen tresno.. 
   Am Em
 tulung usahakno..
    F C
 timbang kowe gelo..
           Dm G
 kowe sing keloro-loro..

     C G
 bukane aku ra sayang.. 
     Am Em
 bukane aku ra cinta..
      F C
 tapi iki caraku..
              Dm G
 nggo ngungkapne tresnoku..

Musik : F G Em A
Dm..G…..

      C Dm
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         G C
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      Am Dm
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
G C C7
kita bersatu..

                  F G
isih tak pendem roso.. iki..
            Em Am
mergo aku sadar.. diri..
 A Dm
aku wong ra nduwe..
      G C G
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 C G
 yen pancen tresno.. 
   Am Em
 tulung usahakno..
    F C
 timbang kowe gelo..
           Dm G
 kowe sing keloro-loro..

     C G
 bukane aku ra sayang.. 
     Am Em
 bukane aku ra cinta..
      F C
 tapi iki caraku..
              Dm G
 nggo ngungkapne tresnoku..

 C G
 yen pancen tresno.. 
   Am Em
 tulung usahakno..
    F C
 timbang kowe gelo..
           Dm G
 kowe sing keloro-loro..

     C G
 bukane aku ra sayang.. 
     Am Em
 bukane aku ra cinta..
      F C
 tapi iki caraku..
              Dm G
 nggo ngungkapne tresnoku..

    C G
 a..ku wes ngenteni..
         Am Em
 ngopo kowe ora ngrumangsani..
     F C
 pengenku tenanan..
         Dm G
 tulung ojo mbok nggo dolanan..

 C G
 kowe sing tenang..
   Am Em
 rasah sok sumelang..
     F C
 aku bakal tenanan
     Dm G C..
 ora arep dolanan ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m F#m B E
A..B…..

       E G#m
ing ndalu, sepisan ketemu..
  A B E
parasmu, gawe bungah atiku..
    C#m F#m
rasane, pingin nyanding kowe..
       B E
mbasan ketemu, rawani ngungkapne..

      E F#m
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         B E
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      C#m F#m
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
B E E7
kita bersatu..

                  A B
isih tak pendem roso.. iki..
            G#m C#m
mergo aku sadar.. diri..
 C# F#m
aku wong ra nduwe..
      B E B
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 E B
 yen pancen tresno.. 
   C#m G#m
 tulung usahakno..
    A E
 timbang kowe gelo..
           F#m B
 kowe sing keloro-loro..

     E B
 bukane aku ra sayang.. 
     C#m G#m
 bukane aku ra cinta..
      A E
 tapi iki caraku..
              F#m B
 nggo ngungkapne tresnoku..

Musik : A B G#m C#
F#m..B…..

      E F#m
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         B E
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      C#m F#m
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
B E E7
kita bersatu..

                  A B
isih tak pendem roso.. iki..
            G#m C#m
mergo aku sadar.. diri..
 C# F#m
aku wong ra nduwe..
      B E B
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 E B
 yen pancen tresno.. 
   C#m G#m
 tulung usahakno..
    A E
 timbang kowe gelo..
           F#m B
 kowe sing keloro-loro..

     E B
 bukane aku ra sayang.. 
     C#m G#m
 bukane aku ra cinta..
      A E
 tapi iki caraku..
              F#m B
 nggo ngungkapne tresnoku..

 E B
 yen pancen tresno.. 
   C#m G#m
 tulung usahakno..
    A E
 timbang kowe gelo..
           F#m B
 kowe sing keloro-loro..

     E B
 bukane aku ra sayang.. 
     C#m G#m
 bukane aku ra cinta..
      A E
 tapi iki caraku..
              F#m B
 nggo ngungkapne tresnoku..

    E B
 a..ku wes ngenteni..
         C#m G#m
 ngopo kowe ora ngrumangsani..
     A E
 pengenku tenanan..
         F#m B
 tulung ojo mbok nggo dolanan..

 E B
 kowe sing tenang..
   C#m G#m
 rasah sok sumelang..
     A E
 aku bakal tenanan
     F#m B E..
 ora arep dolanan ati..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Maulida mudah, kunci gitar Maulida, chord lagu Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND Dasar , chord dasar Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND Dasar , chordtela Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND Dasar , lirik lagu Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Maulida di youtube: https://youtube.com/watch?v=bD9z-01Wqk4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Maulida

Chord Lagu Lainnya

×