Open Nav

Paktheponk - SORO Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
        

Intro : C F G aku wes iso.. tri..mo.. Em A kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Dm G mung panyuwunku.. iso ketemu.. C cah sing ning a..wakmu.. Int. Dm G Em A Dm C Bb..G.. C.. F G aku kapusan.. ko..we.. Em A ora mung pisan.. mbok gelakke.. Dm G aku wes ngiro.. kowe abot wong liyo.. C senajan ra.. tresno.. Dm G atiku ngerti.. kowe ngapusi.. Em A pancen mung bondo.. sing mbok goleki.. Dm G aku ngenteni.. tekomu bali.. C senajan kowe.. lali.. Reff : F G sakjane aku tresno karo.. kowe.. Em A nanging raiso.. di peksake.. Dm G kudu tak tompo.. yen pancen dalane.. A kudu koyo ngene.. F G aku wes iso.. tri..mo.. Em A kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Dm G mung panyuwunku.. iso ketemu.. C A-Bm-C#m cah sing ning a..wakmu.. Musik : F..G..Em..A.. Dm C Bb G Fm..C.. uu.. ha aaaa.. Dm G atiku ngerti.. kowe ngapusi.. Em A pancen mung bondo.. sing mbok goleki.. Dm G aku ngenteni.. tekomu bali.. C senajan kowe.. lali.. Reff : F G sakjane aku tresno karo.. kowe.. Em A nanging raiso.. di peksake.. Dm G kudu tak tompo.. yen pancen dalane.. A kudu koyo ngene.. F G aku wes iso.. tri..mo.. Em A kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Dm G mung panyuwunku.. iso ketemu.. C cah sing ning a..wakmu.. F G sakjane aku tresno karo.. kowe.. Em A nanging raiso.. di peksake.. Dm G kudu tak tompo.. yen pancen dalane.. A kudu koyo ngene.. F G aku wes iso.. tri..mo.. Em A kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Dm G mung panyuwunku.. iso ketemu.. C cah sing ning a..wakmu.. F G aku mung ndongo.. mugo urip mulyo.. Em A ru rurururu.. ru rururu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A D E aku wes iso.. tri..mo.. C#m F# kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Bm E mung panyuwunku.. iso ketemu.. A cah sing ning a..wakmu.. Int. Bm E C#m F# Bm A G..E.. A.. D E aku kapusan.. ko..we.. C#m F# ora mung pisan.. mbok gelakke.. Bm E aku wes ngiro.. kowe abot wong liyo.. A senajan ra.. tresno.. Bm E atiku ngerti.. kowe ngapusi.. C#m F# pancen mung bondo.. sing mbok goleki.. Bm E aku ngenteni.. tekomu bali.. A senajan kowe.. lali.. Reff : D E sakjane aku tresno karo.. kowe.. C#m F# nanging raiso.. di peksake.. Bm E kudu tak tompo.. yen pancen dalane.. F# kudu koyo ngene.. D E aku wes iso.. tri..mo.. C#m F# kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Bm E mung panyuwunku.. iso ketemu.. A F#-G#m-A#m cah sing ning a..wakmu.. Musik : D..E..C#m..F#.. Bm A G E Dm..A.. uu.. ha aaaa.. Bm E atiku ngerti.. kowe ngapusi.. C#m F# pancen mung bondo.. sing mbok goleki.. Bm E aku ngenteni.. tekomu bali.. A senajan kowe.. lali.. Reff : D E sakjane aku tresno karo.. kowe.. C#m F# nanging raiso.. di peksake.. Bm E kudu tak tompo.. yen pancen dalane.. F# kudu koyo ngene.. D E aku wes iso.. tri..mo.. C#m F# kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Bm E mung panyuwunku.. iso ketemu.. A cah sing ning a..wakmu.. D E sakjane aku tresno karo.. kowe.. C#m F# nanging raiso.. di peksake.. Bm E kudu tak tompo.. yen pancen dalane.. F# kudu koyo ngene.. D E aku wes iso.. tri..mo.. C#m F# kersane Gusti.. Sing Kuwoso.. Bm E mung panyuwunku.. iso ketemu.. A cah sing ning a..wakmu.. D E aku mung ndongo.. mugo urip mulyo.. C#m F# ru rurururu.. ru rururu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Paktheponk mudah, kunci gitar Paktheponk, chord lagu Paktheponk - SORO Dasar , chord dasar Paktheponk - SORO Dasar , chordtela Paktheponk - SORO Dasar , lirik lagu Paktheponk - SORO Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Paktheponk di youtube: https://youtube.com/watch?v=PyWBPiVTGzI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Paktheponk

Chord Lagu Lainnya

×