Open Nav

Overall - Ealah Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
                Capo fret 2

Intro : -Em F C Bm E Am-G-D/F#
F..G..

   C G Am
ealah.. roso iki bubrah..
            F G C
gelem ra gelem.. aku sing kudu ngalah..
         A Dm
neng matamu aku sing slalu salah
        G C
nyatane kowe milih ati liyane.. ealah..

C7 F G C
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Am Dm
 kowe sing tak anti-anti
         G
dudu aku sing mbok tresnani..

Reff :
              F G
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               Em Am
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Dm G
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                C
 atimu dinggo liyane..

                 F
 po kudu good looking.. 
                   G
 ben kowe nduwe feeling..
              Em Am
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Dm G
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              C
 i will going from you..

Musik : F#m B Em A
Dm G C..

C7 F G C
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Am Dm
 kowe sing tak anti-anti
         G
dudu aku sing tak tresnani..

Reff :
              F G
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               Em Am
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Dm G
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                C
 atimu dinggo liyane..

                 F
 po kudu good looking.. 
                   G
 ben kowe nduwe feeling..
              Em Am
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Dm G
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              C
 i will going from you..
              Dm G
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              C
 i will going from you..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : -F#m G D C#m F# Bm-A-E/G#
G..A..

   D A Bm
ealah.. roso iki bubrah..
            G A D
gelem ra gelem.. aku sing kudu ngalah..
         B Em
neng matamu aku sing slalu salah
        A D
nyatane kowe milih ati liyane.. ealah..

D7 G A D
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Bm Em
 kowe sing tak anti-anti
         A
dudu aku sing mbok tresnani..

Reff :
              G A
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               F#m Bm
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Em A
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                D
 atimu dinggo liyane..

                 G
 po kudu good looking.. 
                   A
 ben kowe nduwe feeling..
              F#m Bm
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Em A
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              D
 i will going from you..

Musik : G#m C# F#m B
Em A D..

D7 G A D
njogo ati.. uwes tak lakoni..
Bm Em
 kowe sing tak anti-anti
         A
dudu aku sing tak tresnani..

Reff :
              G A
 dirampungi wae.. critoku ro kowe..
               F#m Bm
 dilanjut kowe ro de'e aku tak dewe..
            Em A
 ra ono hasile.. ra ono gunane..
                D
 atimu dinggo liyane..

                 G
 po kudu good looking.. 
                   A
 ben kowe nduwe feeling..
              F#m Bm
 niatku njogo ati kowe asyik promosi..
              Em A
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              D
 i will going from you..
              Em A
 ra bakal ketemu.. nek ngono caramu 
              D
 i will going from you..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Overall mudah, kunci gitar Overall, chord lagu Overall - Ealah Dasar , chord dasar Overall - Ealah Dasar , chordtela Overall - Ealah Dasar , lirik lagu Overall - Ealah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Overall di youtube: https://youtube.com/watch?v=bjSpy9a6A6Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Overall

Chord Lagu Lainnya

×