Open Nav

Overall - Anak Mantu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Overall - Anak Mantu ✓ Chord
Capo fret 2

Intro : C F C -C7 -Em
F G Em Am
Dm..Fm..G.. 

         C
sayang rungokno..
 F G C
angen dongaku marang Sing Kuoso..
  Fm Am
mugo tresno iki tansah dijogo..
       G
tekane tuo..

       C
siji dongaku..
  F G C
mugo iso terus karo sliramu..
   Fm Am
ra mbayangke nek kelingan awakmu..
       G
ajur rosoku..

  F
sayang..
  G C
mugi Gusti tansah ngijabahi..

Reff :
          F G
 tak syukuri.. kabeh sing diparingi..
          Em Am
 kalih Gusti.. kulo mboten ngarani..
     A Dm
 tresnoku sing mulyo.. 
                 G
 bakal terus tak jogo..
             C C7
 sak kuate rogo..

             F G
 janji suci iki.. ojo diingkari..
             Em Am
 rosoku sing wingi tak akan terganti..
   A Dm G
 romo lan ibuku.. wis mesti setuju..
                C C7
 yen kowe dadi anak mantu..

Musik : F G Em Am
Dm-C-Bm-E-Am Gm
F#m Fm Em Am
F..G..C..

  F
sayang..
  G F C
mugi Gusti tansah ngijabahi..

Reff :
          F G
 tak syukuri.. kabeh sing diparingi..
          Em Am
 kalih Gusti.. kulo mboten ngarani..
     A Dm
 tresnoku sing mulyo.. 
                 G
 bakal terus tak jogo..
             C C7
 sak kuate rogo..

             F G
 janji suci iki.. ojo diingkari..
             Em Am
 rosoku sing wingi tak akan terganti..
   A Dm G
 romo lan ibuku.. wis mesti setuju..
                C
 yen kowe dadi anak mantu..
 Am F G
  romo lan ibuku.. wis mesti setuju..
                C F Fm C 
 yen kowe dadi anak mantu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G D -D7 -F#m
G A F#m Bm
Em..Gm..A..

         D
sayang rungokno..
 G A D
angen dongaku marang Sing Kuoso..
  Gm Bm
mugo tresno iki tansah dijogo..
       A
tekane tuo..

       D
siji dongaku..
  G A D
mugo iso terus karo sliramu..
   Gm Bm
ra mbayangke nek kelingan awakmu..
       A
ajur rosoku..

  G
sayang..
  A D
mugi Gusti tansah ngijabahi..

Reff :
          G A
 tak syukuri.. kabeh sing diparingi..
          F#m Bm
 kalih Gusti.. kulo mboten ngarani..
     B Em
 tresnoku sing mulyo.. 
                 A
 bakal terus tak jogo..
             D D7
 sak kuate rogo..

             G A
 janji suci iki.. ojo diingkari..
             F#m Bm
 rosoku sing wingi tak akan terganti..
   B Em A
 romo lan ibuku.. wis mesti setuju..
                D D7
 yen kowe dadi anak mantu..

Musik : G A F#m Bm
Em-D-C#m-F#-Bm Am
G#m Gm F#m Bm
G..A..D..

  G
sayang..
  A G D
mugi Gusti tansah ngijabahi..

Reff :
          G A
 tak syukuri.. kabeh sing diparingi..
          F#m Bm
 kalih Gusti.. kulo mboten ngarani..
     B Em
 tresnoku sing mulyo.. 
                 A
 bakal terus tak jogo..
             D D7
 sak kuate rogo..

             G A
 janji suci iki.. ojo diingkari..
             F#m Bm
 rosoku sing wingi tak akan terganti..
   B Em A
 romo lan ibuku.. wis mesti setuju..
                D
 yen kowe dadi anak mantu..
 Bm G A
  romo lan ibuku.. wis mesti setuju..
                D G Gm D..
 yen kowe dadi anak mantu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Overall mudah, kunci gitar Overall, chord lagu Overall - Anak Mantu Dasar , chord dasar Overall - Anak Mantu Dasar , chordtela Overall - Anak Mantu Dasar , lirik lagu Overall - Anak Mantu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Overall di youtube: https://youtube.com/watch?v=1VzOzfPgbg8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Overall

Chord Lagu Lainnya

×