Open Nav

OMWAWES - Kabur Kanginan Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C G/B Am G
F..Fm G C G..

    C G
wis genep setahun..
         Am Em
anggonmu ninggalke aku..
           F C
wis nganti lali rasane..
         Dm G
sing jenenge loro ati..

  C G
roso.. iki.. 
  Am Em
durung iso mbukak atiku 
F C
nggo.. wong liyo..
  Dm G C
masih membekas cintaku kepadamu..

*
         Am Em
butuh wektu.. nglalekke koe..
 F C     -G/B
ora gampang koyo goreng tempe
  Am Em
roso ku sing tok tandur wingi..
 F Dm G
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

Reff : 
              C
 rosoku wis ilang..
     G Am
 wis kabur kanginan..
   A Dm A
 roso iki loro.. krungu kabar 
   G
 koe nggo gentenan..
         Em Am
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  Em Am
 ora bakal dipangan wektu..
   F G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
        (Am)
 dodolan tresno..

Musik : Am..Em..F Dm C..
        Am..Em..F Dm C..

        C G
lintang lintang rembulan..
           Am Em
sing bakal dadi seksine..
        F C
perjuanganku nggo koe.. 
          Dm G
dinggo mangan mbendinane..

 C G
ati.. iki..
  Am Em
durung iso nrimo koe 
  F C
adol.. tresno..
  Dm G C
masih membekas kenanganku denganmu..

*
         Am Em
butuh wektu.. nglalekke koe..
 F C
ora gampang koyo goreng tempe
  Am Em
roso ku sing tok tandur wingi
 F D G
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti.. ooo..

Reff : 
              C
 rosoku wis ilang..
     G Am
 wis kabur kanginan..
   A Dm A
 roso iki loro.. krungu kabar 
   G
 koe nggo gentenan..
         Em Am
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  Em Am
 ora bakal dipangan wektu
   Dm G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

              C
 rosoku wis ilang..
     G Am
 wis kabur kanginan..
   A Dm A
 roso iki loro.. krungu kabar 
   G
 koe nggo gentenan..
         Em Am
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  Em Am
 ora bakal dipangan wektu
   F G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
         C Am 
 dodolan tresno..
   F G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
         C
 neng pinggir segoro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm A
G..Gm A D A..

    D A
wis genep setahun..
         Bm F#m
anggonmu ninggalke aku..
           G D
wis nganti lali rasane..
         Em A
sing jenenge loro ati..

  D A
roso.. iki.. 
  Bm F#m
durung iso mbukak atiku 
G D
nggo.. wong liyo..
  Em A D
masih membekas cintaku kepadamu..

*
         Bm F#m
butuh wektu.. nglalekke koe..
 G D     -A/C#
ora gampang koyo goreng tempe
  Bm F#m
roso ku sing tok tandur wingi..
 G Em A
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

Reff : 
              D
 rosoku wis ilang..
     A Bm
 wis kabur kanginan..
   B Em B
 roso iki loro.. krungu kabar 
   A
 koe nggo gentenan..
         F#m Bm
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  F#m Bm
 ora bakal dipangan wektu..
   G A
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
        (Bm)
 dodolan tresno..

Musik : Bm..F#m..G Em D..
        Bm..F#m..G Em D..

        D A
lintang lintang rembulan..
           Bm F#m
sing bakal dadi seksine..
        G D
perjuanganku nggo koe.. 
          Em A
dinggo mangan mbendinane..

 D A
ati.. iki..
  Bm F#m
durung iso nrimo koe 
  G D
adol.. tresno..
  Em A D
masih membekas kenanganku denganmu..

*
         Bm F#m
butuh wektu.. nglalekke koe..
 G D
ora gampang koyo goreng tempe
  Bm F#m
roso ku sing tok tandur wingi
 G E A
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti.. ooo..

Reff : 
              D
 rosoku wis ilang..
     A Bm
 wis kabur kanginan..
   B Em B
 roso iki loro.. krungu kabar 
   A
 koe nggo gentenan..
         F#m Bm
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  F#m Bm
 ora bakal dipangan wektu
   Em A
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

              D
 rosoku wis ilang..
     A Bm
 wis kabur kanginan..
   B Em B
 roso iki loro.. krungu kabar 
   A
 koe nggo gentenan..
         F#m Bm
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  F#m Bm
 ora bakal dipangan wektu
   G A
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
         D Bm 
 dodolan tresno..
   G A
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
         D
 neng pinggir segoro..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar OM Wawes mudah, kunci gitar OM Wawes, chord lagu OMWAWES - Kabur Kanginan Dasar , chord dasar OMWAWES - Kabur Kanginan Dasar , chordtela OMWAWES - Kabur Kanginan Dasar , lirik lagu OMWAWES - Kabur Kanginan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari OM Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=4cG80dPeHJw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari OM Wawes

Chord Lagu Lainnya

×