Open Nav

OMWAWES - CERITO MANIS Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

OMWAWES - CERITO MANIS Capo fret 1 Intro : F G C -G/B A Dm G C.. C opo sih eling ro aku.. Am aku sing mbiyen ngisi uripmu.. F Dm ngukir crito.. nganggo roso.. G tresno.. C setahun wis berlalu.. Am rasaku masih sama seperti dulu.. F Dm tetep tresno.. tetep tak jogo.. G tekan tuwo.. F G nyawang lintang ning langit wengi iki.. C -G/B Am ngelengke aku marang sliramu.. Dm Bb G senyumanmu.. nglalekke masalahku.. Int. F-G F-F-G-G Reff : F G jodomu.. pancen dudu aku.. C G/B A sak ora-orane.. aku tau ngisi uripmu.. Dm G pancen mung sedelo.. nanging keroso.. C tekan dodo.. F G mugo-mugo.. kowe iso bahagio.. C G/B A aku mung iso ndongakke.. seko nggriyo.. Dm G maturnuwun wes nulis.. cerito manis.. C ra tau tetangis.. Musik : G# Bb D# -Dm C.. Fm G.. F G nyawang lintang ning langit wengi iki.. C -G/B Am ngelengke aku marang sliramu.. Dm Bb G senyumanmu.. nglalekke masalahku.. Reff : F G jodomu.. pancen dudu aku.. C G/B A sak ora-orane.. aku tau ngisi uripmu.. Dm G pancen mung sedelo.. nanging keroso.. C tekan dodo.. F G mugo-mugo.. kowe iso bahagio.. C G/B A aku mung iso ndongakke.. seko nggriyo.. Dm G maturnuwun wes nulis.. cerito manis.. C Am ra tau tetangis.. hoo.. Dm G maturnuwun wes nulis.. cerito manis.. C-Bb-G Bb-C ra tau tetangis.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F# G# C# -G#/C A# D#m G# C#.. C# opo sih eling ro aku.. A#m aku sing mbiyen ngisi uripmu.. F# D#m ngukir crito.. nganggo roso.. G# tresno.. C# setahun wis berlalu.. A#m rasaku masih sama seperti dulu.. F# D#m tetep tresno.. tetep tak jogo.. G# tekan tuwo.. F# G# nyawang lintang ning langit wengi iki.. C# -G#/C A#m ngelengke aku marang sliramu.. D#m B G# senyumanmu.. nglalekke masalahku.. Int. F#-G# F#-F#-G#-G# Reff : F# G# jodomu.. pancen dudu aku.. C# G#/C A# sak ora-orane.. aku tau ngisi uripmu.. D#m G# pancen mung sedelo.. nanging keroso.. C# tekan dodo.. F# G# mugo-mugo.. kowe iso bahagio.. C# G#/C A# aku mung iso ndongakke.. seko nggriyo.. D#m G# maturnuwun wes nulis.. cerito manis.. C# ra tau tetangis.. Musik : A B E -D#m C#.. F#m G#.. F# G# nyawang lintang ning langit wengi iki.. C# -G#/C A#m ngelengke aku marang sliramu.. D#m B G# senyumanmu.. nglalekke masalahku.. Reff : F# G# jodomu.. pancen dudu aku.. C# G#/C A# sak ora-orane.. aku tau ngisi uripmu.. D#m G# pancen mung sedelo.. nanging keroso.. C# tekan dodo.. F# G# mugo-mugo.. kowe iso bahagio.. C# G#/C A# aku mung iso ndongakke.. seko nggriyo.. D#m G# maturnuwun wes nulis.. cerito manis.. C# A#m ra tau tetangis.. hoo.. D#m G# maturnuwun wes nulis.. cerito manis.. C#-B-G# B-C# ra tau tetangis..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar OM Wawes mudah, kunci gitar OM Wawes, chord lagu OMWAWES - CERITO MANIS Dasar , chord dasar OMWAWES - CERITO MANIS Dasar , chordtela OMWAWES - CERITO MANIS Dasar , lirik lagu OMWAWES - CERITO MANIS Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari OM Wawes di youtube: https://youtube.com/watch?v=ELm9iiXYe8E

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari OM Wawes

Chord Lagu Lainnya

×