Open Nav

Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo di fret 4

Intro : F G Em Am F G C G..

  C G Am G
kowe.. teko mung sedelo..
   F G C
nanging.. nggawe loro selawase..
      Dm G Em Am
tak cobo nglalekake.. nanging ora biso..
 F G C G
aku ra ngerti sing tak rasakke..

   C G Am G
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       F G C
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       Dm G Em Am
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  F G C G
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    F G Em Am
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     F G C C7
 yen pancen ra biso nduweni..
       F G C-G/B-Am-G
 wes semene wae perjuangane..
    F G C G
 crito tresnaku, aku ro kowe..

Musik : F G Em Am F G C C7
F G Em Am F G C G..

   C G Am G
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       F G C
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       Dm G Em Am
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  F G C G
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    F G Em Am
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     F G C C7
 yen pancen ra biso nduweni..
       F G C Am
 wes semene wae perjuangane..
    F G C C7
 crito tresnaku, aku ro kowe..

 F G Em Am
 Gusti.. kulo sampun pasrah..
     F G C C7
 yen pancen.. iki dalane..
       F G C-G/B-Am
 tresnane.. koyo ngene akhire..
   F G C
 mugo kowe bahagia selawase..
   F G C
 mugo kowe bahagia ro liane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m A B E B..

  E B C#m B
kowe.. teko mung sedelo..
   A B E
nanging.. nggawe loro selawase..
      F#m B G#m C#m
tak cobo nglalekake.. nanging ora biso..
 A B E B
aku ra ngerti sing tak rasakke..

   E B C#m B
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       A B E
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       F#m B G#m C#m
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  A B E B
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    A B G#m C#m
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     A B E E7
 yen pancen ra biso nduweni..
       A B E-B/D#-C#m-B
 wes semene wae perjuangane..
    A B E B
 crito tresnaku, aku ro kowe..

Musik : A B G#m C#m A B E E7 (2x)
        A B G#m C#m A B E B..

   E B C#m B
saiki saben.. kelingan slirahmu..
       A B E
mung kowe sing ana ning pikiranku..
       F#m B G#m C#m
ra ngerti opo aku.. isih neng atimu..
  A B E B
dewe janji arep urip bebarengan..
        
Reff: 
    A B G#m C#m
 Gusti.. paringono ikhlas ati..
     A B E E7
 yen pancen ra biso nduweni..
       A B E C#m
 wes semene wae perjuangane..
    A B E E7
 crito tresnaku, aku ro kowe..

 A B G#m C#m
 Gusti.. kulo sampun pasrah..
     A B E E7
 yen pancen.. iki dalane..
       A B E-B/D#-C#m
 tresnane.. koyo ngene akhire..
   A B E
 mugo kowe bahagia selawase..
   A B E
 mugo kowe bahagia ro liane..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Omah Nguyu mudah, kunci gitar Omah Nguyu, chord lagu Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia Dasar , chord dasar Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia Dasar , chordtela Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia Dasar , lirik lagu Omah Nguyu - Mugo Kowe Bahagia Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Omah Nguyu di youtube: https://youtube.com/watch?v=UlfnD05vHaM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Omah Nguyu

Chord Lagu Lainnya

×