Open Nav

Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
        

Intro : C Dm G C F C G C.. C Dm ojo ngece karo wong ora nduwe.. G C rojo brono yen mati ora di gowo.. F C bebasan urip mung mampir ngombe.. G C ngono kuwi jare bini sepuh kae.. C Dm ojo ngece karo wong ora nduwe.. G C rojo brono yen mati ora di gowo.. F C bebasan urip ming mampir ngombe.. G C ngono kuwi jare nini sepuh kae.. C Dm nek numpak sepur asepe metu nduwur.. G C tiwas ajur mumur yen awak ora di atur.. C Dm nek numpak motor asepe metu ngisor.. G urip neng alam ndonyo C kudu sugih andhap asor.. [Reff I:] F C nek numpak becak asepe metu telak.. G C ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak.. F C nek numpak andhong asepe metu bokong.. G ojo plenggang plenggong C mengko mundak koyo grandhong.. C Dm dadi wong ojo rumongso biso.. G C nanging uwong seng biso rumongso.. F C wong seng becik simpeno kebecikane.. G C ngono kuwi jarene simbahku dewe.. C Dm nek rujak nanas pantes diwadahi gelas.. G C tiwas adem panas seng digagas ora waras.. C Dm nek rujak dondong pantes diwadahi lodhong.. G ojo plenggang plenggong C mengko mundak koyo grandong.. [Reff II:] F C nek rujak mayit lalapane rumah sakit.. G bingung golek duit C ngurusi barang kejepit.. F C nek rujak mayit lalapane rumah sakit.. G bingung golek duit C ngurusi barang kejepit.. C Dm dadio wong seng becik ojo do syirik opo-opo marai mangkel G mengko malah kowe dadi nggrundel C tiwas ngalah malah do ngeyel F mulane kowe manuto wong tuwo C ojo pisan-pisan kowe neko neko G jaman saiki sitik-sitik metu ragad C urip'e ora tentrem malah kowe dadi njepat C mulakno-mulakno rasah do ngeyel Dm wong tuwo le ngandani angel G bola bali bola bali kowe nglarani ati C wong tuwomu dadi loro ati F ngalor ngidul ngulon ngetan C aku wis kenthir ra iso mikir G C kiwo, kiwo, kluwer kluwer.. [Reff End:] F C nek rujak mayit lalapane rumah sakit.. G bingung golek duit C ngurusi barang kejepit.. F C nek rujak mayit lalapane rumah sakit.. G bingung golek duit C ngurusi barang kejepit.. F C nek rujak mayit lalapane rumah sakit.. G bingung golek duit C ngurusi barang kejepit.. F C nek rujak mayit lalapane rumah sakit.. G bingung golek duit C ngurusi barang kejepit..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn Dasar , chord dasar Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn Dasar , chordtela Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn Dasar , lirik lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=eL_GpALFrlU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×