Open Nav

Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                Capo fret 1

Intro : C G/B Am G
F G C..

  C G/B
kenangan masa lalu
  Am          -G
saat bersamamu
   F G
berkhayal bakal urip
     C
sesandingan..
     Em
tapi kenyataane
      Am
saiki nyanding liyane
    F Dm
aku ikhlas pasrah karo
  G
kahanane..

  C G/B
cukup pisan iki aku
   Am           -G
nandang loro ati
  F G
mugo ati kanggo wong sing
  C
tau tak tresnani..
   Em
janjimu ndek mbiyen
         Am
ngancani tekan ing pati
        F
nanging nyatane
 Dm G
aku mbok larani..

Int. F G

Reff :
    F G
  lilo aku lilo
    Em Am
  pasrah kang kuoso
           Dm G
  senadyan kowe wes gandeng
            C
  karo wong liyo..

   F G
  aku mung dedungo
   Em Am
  aku iso duwe ganti
         Dm
  sing luwih gemati
  G F C
  tulus karo aku iki..

Musik : F G -F Em Am
Dm G C..
        Dm Em F G C

[Versi Koplo]
  C G
cukup pisan iki aku
   Am
nandang loro ati
  F G
mugo ati kanggo wong sing
  C
tau tak tresnani
   Em
janjimu ndek mbiyen
         Am
ngancani tekan ing pati
        F
nanging nyatane
Dm G
aku mbok larani..

Int. F G

Reff :
    F G
  lilo aku lilo
    Em Am
  pasrah kang kuoso
           Dm G
  senadyan kowe wes gandeng
            C
  karo wong liyo..

   F G
  aku mung dedungo
   Em Am
  aku iso duwe ganti
         Dm
  sing luwih gemati
  G C
  tulus karo aku iki..

    F G
  lilo aku lilo
    Em Am
  pasrah kang kuoso
           Dm G
  senadyan kowe wes gandeng
            C
  karo wong liyo..

   F G
  aku mung dedungo
   Em Am
  aku iso duwe ganti
         Dm
  sing luwih gemati
  G C Am
  tulus karo aku iki..
         Dm
  sing luwih gemati
  G F C
  tulus karo aku iki..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vivi Voletha mudah, kunci gitar Vivi Voletha, chord lagu Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha Dasar , chord dasar Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha Dasar , chordtela Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha Dasar , lirik lagu Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vivi Voletha di youtube: https://youtube.com/watch?v=z4PsedVuGrg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Vivi Voletha

Chord Lagu Lainnya

×