Open Nav

Nopek Novian - Ketintang Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                F G Am  -G
yen kuwi pancen pilihanmu..
  F G C
mugo iso dadi bahagiamu..

Intro : F G C -Bm Am
F..G..

  C Em
rasane kok ngene wong kelangan..
  Am Em
roso adem ninggon panasan..
      F C
saiki aku urep dewekan..
          D G
biyen headset siji dinggo barengan..

Int. F G C Fm
C Em
lawang ati iki uwes tak kunci..
 Am Em
ojo ngarep ngarep aku bali..
      F C
atiku wes.. ora kuat tenan..
          D G C
nganti kleang.. kabur kanginan..

Reff :
 Am Em
  ning ketintang.. atiku mbok cancang..
  F G C
 opo salahku opo salahe rosoku..
  Dm Am
 ora mati lampu.. kok petenge uripku
    F
 nyawang kowe sing kepekso
     G
 tresno karo aku..

       F G Am   -G
 yen kuwi pancen pilihanmu..
   F G C
 mugo iso dadi bahagiamu..

Musik : Dm..Am..F..G..
        F..C..F..G..

C Em
ra kurang kurang kerlipe lintang..
Am Em
tak gayung gawe kowe sing tak sayang..
          F C
nganti kleang.. kabur kanginan..
       D G
angen angenmu ra kenal cukupat..
  F G
motoku perih.. yen kelingan polahmu..
  F G C
umbelku mili.. nganti.. kentekan tisu..

Reff :
 Am Em
  ning ketintang.. atiku mbok cancang..
  F G C
 opo salahku opo salahe rosoku..
  Dm Am
 ora mati lampu.. kok petenge uripku
    F
 nyawang kowe sing kepekso
     G
 tresno karo aku..

       F G Am
 yen kuwi pancen pilihanmu..
   F G C
 mugo iso dadi bahagiamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

      D E F#m  -E
yen kuwi pancen pilihanmu..
  D E A
mugo iso dadi bahagiamu..

Intro : D E A -G#m F#m
D..E..

  A C#m
rasane kok ngene wong kelangan..
  F#m C#m
roso adem ninggon panasan..
      D A
saiki aku urep dewekan..
          B E
biyen headset siji dinggo barengan..

Int. D E A Dm
A C#m
lawang ati iki uwes tak kunci..
 F#m C#m
ojo ngarep ngarep aku bali..
      D A
atiku wes.. ora kuat tenan..
          B E A
nganti kleang.. kabur kanginan..

Reff :
 F#m C#m
  ning ketintang.. atiku mbok cancang..
  D E A
 opo salahku opo salahe rosoku..
  Bm F#m
 ora mati lampu.. kok petenge uripku
    D
 nyawang kowe sing kepekso
     E
 tresno karo aku..

       D E F#m   -E
 yen kuwi pancen pilihanmu..
   D E A
 mugo iso dadi bahagiamu..

Musik : Bm..F#m..D..E..
        D..A..D..E..

A C#m
ra kurang kurang kerlipe lintang..
F#m C#m
tak gayung gawe kowe sing tak sayang..
          D A
nganti kleang.. kabur kanginan..
       B E
angen angenmu ra kenal cukupat..
  D E
motoku perih.. yen kelingan polahmu..
  D E A
umbelku mili.. nganti.. kentekan tisu..

Reff :
 F#m C#m
  ning ketintang.. atiku mbok cancang..
  D E A
 opo salahku opo salahe rosoku..
  Bm F#m
 ora mati lampu.. kok petenge uripku
    D
 nyawang kowe sing kepekso
     E
 tresno karo aku..

       D E F#m
 yen kuwi pancen pilihanmu..
   D E A
 mugo iso dadi bahagiamu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nopek Novian mudah, kunci gitar Nopek Novian, chord lagu Nopek Novian - Ketintang Dasar , chord dasar Nopek Novian - Ketintang Dasar , chordtela Nopek Novian - Ketintang Dasar , lirik lagu Nopek Novian - Ketintang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nopek Novian di youtube: https://youtube.com/watch?v=I1BZTZMG_BI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Nopek Novian

Chord Lagu Lainnya

×