Open Nav

Niken Salindry - Ra Ono Restu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo ♪ fret 3

Intro : C F G C
C F
sumilir angin gowo roso kangenku..
  G C
kelingan kabeh crito kenanganmu..
      Am Dm
ning opo saiki mung kari angenan..
     F G C G
kita duduk berdua di pelaminan..

    C F
aku ra bakal biso.. ngelaleake..
  G C
naliko aku gandeng karo kowe..
  Am Dm
cubo tak iklasne cukup semene wae..
        F G C
mending kelangan timbang terus kelaran..

Reff :
     F G
 aku wis.. lilo..
     Em Am
 ninggalke kabeh cerito..
       Dm G C
 mergo ra ono restune wong tuo..
   F G
 matur nuwun Gusti..
     Em Am
 pun maringi ngerti..
         Dm G F G
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

    C F
sumilir angin gowo roso kangenku..
  G C
kelingan kabeh crito kenanganmu..
      Am Dm
ning opo saiki mung kari angenan..
     F G C G
kita duduk berdua di pelaminan..

    C F
aku ra bakal biso.. ngelaleake..
  G C
naliko aku gandeng karo kowe..
  Am Dm
cubo tak iklasne cukup semene wae..
        F G C
mending kelangan timbang terus kelaran..

Reff :
     F G
 aku wis.. lilo..
     Em Am
 ninggalke kabeh cerito..
       Dm G C
 mergo ra ono restune wong tuo..
   F G
 matur nuwun Gusti..
     Em Am
 pun maringi ngerti..
         Dm G F C
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..

     F G
 aku wis.. lilo..
     Em Am
 ninggalke kabeh cerito..
       Dm G C
 mergo ra ono restune wong tuo..
   F G
 matur nuwun Gusti..
     Em Am
 pun maringi ngerti..
         Dm G F
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..
         Dm G F C
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# G# A# D#
D# G#
sumilir angin gowo roso kangenku..
  A# D#
kelingan kabeh crito kenanganmu..
      Cm Fm
ning opo saiki mung kari angenan..
     G# A# D# A#
kita duduk berdua di pelaminan..

    D# G#
aku ra bakal biso.. ngelaleake..
  A# D#
naliko aku gandeng karo kowe..
  Cm Fm
cubo tak iklasne cukup semene wae..
        G# A# D#
mending kelangan timbang terus kelaran..

Reff :
     G# A#
 aku wis.. lilo..
     Gm Cm
 ninggalke kabeh cerito..
       Fm A# D#
 mergo ra ono restune wong tuo..
   G# A#
 matur nuwun Gusti..
     Gm Cm
 pun maringi ngerti..
         Fm A# G# A#
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..

Musik : G# A# Gm Cm
Fm A# D#..
        G# A# Gm Cm
Fm A# D#..

    D# G#
sumilir angin gowo roso kangenku..
  A# D#
kelingan kabeh crito kenanganmu..
      Cm Fm
ning opo saiki mung kari angenan..
     G# A# D# A#
kita duduk berdua di pelaminan..

    D# G#
aku ra bakal biso.. ngelaleake..
  A# D#
naliko aku gandeng karo kowe..
  Cm Fm
cubo tak iklasne cukup semene wae..
        G# A# D#
mending kelangan timbang terus kelaran..

Reff :
     G# A#
 aku wis.. lilo..
     Gm Cm
 ninggalke kabeh cerito..
       Fm A# D#
 mergo ra ono restune wong tuo..
   G# A#
 matur nuwun Gusti..
     Gm Cm
 pun maringi ngerti..
         Fm A# G# D#
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..

     G# A#
 aku wis.. lilo..
     Gm Cm
 ninggalke kabeh cerito..
       Fm A# D#
 mergo ra ono restune wong tuo..
   G# A#
 matur nuwun Gusti..
     Gm Cm
 pun maringi ngerti..
         Fm A# G#
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..
         Fm A# G# D#
 yen tresno iki.. ra kudu nduweni..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Niken Salindry mudah, kunci gitar Niken Salindry, chord lagu Niken Salindry - Ra Ono Restu Dasar , chord dasar Niken Salindry - Ra Ono Restu Dasar , chordtela Niken Salindry - Ra Ono Restu Dasar , lirik lagu Niken Salindry - Ra Ono Restu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Niken Salindry di youtube: https://youtube.com/watch?v=5H7_XYiQQ7o

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Niken Salindry

Chord Lagu Lainnya

×