Open Nav

Niken Salindry - Prapatan Pace Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : C G/B Am..G..C..
        C G/B Am..G..C..

 C G/B Am
awit dino iki ora bakal tak lali..
    G C
tak gowo nganti tekane pati..
  C G/B Am
roso tresno iki wis mbok cidrani..
  G C
kowe lungo mblenjani janji..

     C G/B Am
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     G Am
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
      C G/B Am
janji tresnomu gede koyo segoro..
  G C
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Am Em C       -G/B
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Am G C   -G/B
awakmu ilang digowo wong liyan..
    Am Em F C
aku wis lilo.. wani kelangan..
          Dm G
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Reff :
          C G Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C G Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F Dm G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C
 keloro loro..

Musik : Am Em F C
Am Em F..G..

     C G/B Am
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     G Am
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
   C G/B Am
janji tresnomu gede koyo segoro..
  G C
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Am Em C
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Am G C
awakmu ilang digowo wong liyan..
-G/B Am Em F C
 aku wis lilo.. wani kelangan..
          Dm G
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Reff :
          C G Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C G Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C G
 keloro loro..

          C G Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C G Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C
 keloro loro..

C-G/B Am Em
budalo'o.. lungo'o..
    F Dm C
sepurane mas.. aku wis ora nompo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm..A..D..
        D A/C# Bm..A..D..

 D A/C# Bm
awit dino iki ora bakal tak lali..
    A D
tak gowo nganti tekane pati..
  D A/C# Bm
roso tresno iki wis mbok cidrani..
  A D
kowe lungo mblenjani janji..

     D A/C# Bm
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     A Bm
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
      D A/C# Bm
janji tresnomu gede koyo segoro..
  A D
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Bm F#m D       -A/C#
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Bm A D  -A/C#
awakmu ilang digowo wong liyan..
    Bm F#m G D
aku wis lilo.. wani kelangan..
          Em A
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Reff :
          D A Bm
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     G A
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          D A Bm
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     G Em A
 aku wis lilo senajan atiku..
        D
 keloro loro..

Musik : Bm F#m G D
Bm F#m G..A..

     D A/C# Bm
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     A Bm
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
   D A/C# Bm
janji tresnomu gede koyo segoro..
  A D
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Bm F#m D
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Bm A D
awakmu ilang digowo wong liyan..
-A/C# Bm F#m G D
 aku wis lilo.. wani kelangan..
          Em A
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Reff :
          D A Bm
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     G A
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          D A Bm
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     G A
 aku wis lilo senajan atiku..
        D A
 keloro loro..

          D A Bm
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     G A
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          D A Bm
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     G A
 aku wis lilo senajan atiku..
        D
 keloro loro..

D-A/C# Bm F#m
budalo'o.. lungo'o..
    G Em D
sepurane mas.. aku wis ora nompo..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Niken Salindry mudah, kunci gitar Niken Salindry, chord lagu Niken Salindry - Prapatan Pace Dasar , chord dasar Niken Salindry - Prapatan Pace Dasar , chordtela Niken Salindry - Prapatan Pace Dasar , lirik lagu Niken Salindry - Prapatan Pace Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Niken Salindry di youtube: https://youtube.com/watch?v=JgMrDrrLDHY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Niken Salindry

Chord Lagu Lainnya

×