Open Nav

Niken Salindry - Nancep Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : F G Em Am F..G…. C tak sawang fotomu Em ono neng dompetku F nadyan uwes suwe G kowe lungo ninggal aku C kelingan memory Am masa lalu denganmu F kowe nyucap janji G ora bakal ninggal aku.. Am roso tresno iki Em iseh nancep neng atiku.. Am salah opo aku Em kowe lungo ninggal aku.. F kowe lagi ngopo G saikine karo sopo.. F nek pancen wes tego G aku ikhlas lego lilo.. Reff: C nangis batin iki.. Em arep crito karo sopo.. F mung awakmu sing biso F G ngerteni.. kahananku iki.. C jero loro iki.. Em jero jero tenan.. F muliyo ndang muliyo F yen neng kono.. G mung disiyo siyo.. C kowe muliyo.. Musik : F G Em Am F..G.. F G Em Am F..G.. C tak sawang fotomu Em ono neng dompetku F nadyan uwes suwe G kowe lungo ninggal aku C kelingan memory Am masa lalu denganmu F kowe nyucap janji G ora bakal ninggal aku.. Am roso tresno iki Em iseh nancep neng atiku.. Am salah opo aku Em kowe lungo ninggal aku.. F kowe lagi ngopo G saikine karo sopo.. F nek pancen wes tego G aku ikhlas lego lilo.. Reff: C nangis batin iki.. Em arep crito karo sopo.. F mung awakmu sing biso F G ngerteni.. kahananku iki.. C jero loro iki.. Em jero jero tenan.. F muliyo ndang muliyo F yen neng kono.. G mung disiyo siyo.. C kowe muliyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Niken Salindry mudah, kunci gitar Niken Salindry, chord lagu Niken Salindry - Nancep Ati Dasar , chord dasar Niken Salindry - Nancep Ati Dasar , chordtela Niken Salindry - Nancep Ati Dasar , lirik lagu Niken Salindry - Nancep Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Niken Salindry di youtube: https://youtube.com/watch?v=644gML-V-pQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Niken Salindry

Chord Lagu Lainnya

×