Open Nav

Niken Salindry - Katresnan Pungkasan Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
                Capo ♪ fret 4

Intro : C..Em..F..Fm..

C Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F G C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F G
aku mbagi tresno karo..
     C          -C#m
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em Am
sliramu sing tansah tak sayang..
         F
tak jogo nganti selawase..
         Em Am
bungah susah bebarengan..
        F D G F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        C G
 urip sesandingan karo kowe..
       Am Em
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         F C
 percoyo marang kasetyanku iki..
          Dm G
 sineksen langit lan bumi..

        C G/B
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         Am G
 kalis soko sakehing panggodho..
         F Em
 atut runtut tansah reruntungan..
        Dm G
 amergo sliramu katresnanku
         (C)
 kang pungkasan..

Musik : C Em F..
        C Em F Fm
C Em Am..
        F..Fm..Fm G
C Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F G C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em Am
sliramu sing tansah tak sayang..
         F
tak jogo nganti selawase..
         Em Am
bungah susah bebarengan..
        F D G F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        C G
 urip sesandingan karo kowe..
       Am Em
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         F C
 percoyo marang kasetyanku iki..
          Dm G
 sineksen langit lan bumi..

        C G/B
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         Am G
 kalis soko sakehing panggodho..
         F Em
 atut runtut tansah reruntungan..
        Dm G
 amergo sliramu katresnanku
         (C)
 kang pungkasan..

Musik : C Em F..
        C Em F Fm
C Em Am..
        F..Fm..Fm G
C Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F G C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em Am
sliramu sing tansah tak sayang..
         F
tak jogo nganti selawase..
         Em Am
bungah susah bebarengan..
        F D G F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        C G
 urip sesandingan karo kowe..
       Am Em
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         F C
 percoyo marang kasetyanku iki..
          Dm G
 sineksen langit lan bumi..

        C G/B
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         Am G
 kalis soko sakehing panggodho..
         F Em
 atut runtut tansah reruntungan..
        Dm G
 amergo sliramu katresnanku
         (C)
 kang pungkasan..

Outro : C Em F..Fm..Fm G
C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..G#m..A..Am..

E G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A B E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A B
aku mbagi tresno karo..
     E          -Fm
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m C#m
sliramu sing tansah tak sayang..
         A
tak jogo nganti selawase..
         G#m C#m
bungah susah bebarengan..
        A F# B A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        E B
 urip sesandingan karo kowe..
       C#m G#m
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         A E
 percoyo marang kasetyanku iki..
          F#m B
 sineksen langit lan bumi..

        E B/D#
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         C#m B
 kalis soko sakehing panggodho..
         A G#m
 atut runtut tansah reruntungan..
        F#m B
 amergo sliramu katresnanku
         (E)
 kang pungkasan..

Musik : E G#m A..
        E G#m A Am
E G#m C#m..
        A..Am..Am B
E G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A B E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A B
aku mbagi tresno karo..
     E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m C#m
sliramu sing tansah tak sayang..
         A
tak jogo nganti selawase..
         G#m C#m
bungah susah bebarengan..
        A F# B A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        E B
 urip sesandingan karo kowe..
       C#m G#m
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         A E
 percoyo marang kasetyanku iki..
          F#m B
 sineksen langit lan bumi..

        E B/D#
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         C#m B
 kalis soko sakehing panggodho..
         A G#m
 atut runtut tansah reruntungan..
        F#m B
 amergo sliramu katresnanku
         (E)
 kang pungkasan..

Musik : E G#m A..
        E G#m A Am
E G#m C#m..
        A..Am..Am B
E G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A B E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A B
aku mbagi tresno karo..
     E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m C#m
sliramu sing tansah tak sayang..
         A
tak jogo nganti selawase..
         G#m C#m
bungah susah bebarengan..
        A F# B A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        E B
 urip sesandingan karo kowe..
       C#m G#m
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         A E
 percoyo marang kasetyanku iki..
          F#m B
 sineksen langit lan bumi..

        E B/D#
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         C#m B
 kalis soko sakehing panggodho..
         A G#m
 atut runtut tansah reruntungan..
        F#m B
 amergo sliramu katresnanku
         (E)
 kang pungkasan..

Outro : E G#m A..Am..Am B
E..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Niken Salindry mudah, kunci gitar Niken Salindry, chord lagu Niken Salindry - Katresnan Pungkasan Dasar , chord dasar Niken Salindry - Katresnan Pungkasan Dasar , chordtela Niken Salindry - Katresnan Pungkasan Dasar , lirik lagu Niken Salindry - Katresnan Pungkasan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Niken Salindry di youtube: https://youtube.com/watch?v=mhCISSvDa5w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Niken Salindry

Chord Lagu Lainnya

×