Open Nav

Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
                ♫ Capo di fret 4 

Intro : F G C Am
F G..

C Dm
 kowe konco sing paling gemati
G C
 kowe papan kanggo sing tak curhati
C Dm
 kabeh masalah kowe mbantu mutusi
       G F C
mugo-mugo dadi dulur tekan mati..

C Dm
 nanging saiki kok kowe berubah
G C
 tak jak ketemu wae kowe wes wegah
C Dm
 aku kaget pas metu cedak omah
    G F C
inceranku mung gandheng mlampah-mlampah..

Reff :
   F G C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm Em Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F G C Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm G C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

Am Em
 cukup ngerti jebulane nylekethe
F C
 kekancane wis cukup semene wae
Am Em
 kowe kuwi wis nduwe inceran dewe
        F G
lha kok isih arep ngembat liyane..
              C
pancen nganyelke..

Reff :
   F G C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm Em Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F G C Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm G C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

Musik : F G C Am
F G C

Reff :
   F G C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm Em Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F G C Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm G C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

   F G C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm Em Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F G C Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm G C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..
         Dm G C#m F-Dm-Em
 ning saiki aku kadung.. loro ati.. iihi..

===ORIGINAL CHORD))

Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli

Intro : A B E C#m
A B..

E F#m
 kowe konco sing paling gemati
B E
 kowe papan kanggo sing tak curhati
E F#m
 kabeh masalah kowe mbantu mutusi
       B A E
mugo-mugo dadi dulur tekan mati..

E F#m
 nanging saiki kok kowe berubah
B E
 tak jak ketemu wae kowe wes wegah
E F#m
 aku kaget pas metu cedak omah
    B A E
inceranku mung gandheng mlampah-mlampah..

Reff :
   A B E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m G#m C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A B E C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m B E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

C#m G#m
 cukup ngerti jebulane nylekethe
A E
 kekancane wis cukup semene wae
C#m G#m
 kowe kuwi wis nduwe inceran dewe
        A B
lha kok isih arep ngembat liyane..
              E
pancen nganyelke..

Reff :
   A B E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m G#m C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A B E C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m B E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

Musik : A B E C#m
A B E

Reff :
   A B E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m G#m C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A B E C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m B E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

   A B E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m G#m C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A B E C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m B E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..
         F#m B Fm A-F#m-G#m
 ning saiki aku kadung.. loro ati.. iihi..

            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ngudi Rahayu mudah, kunci gitar Ngudi Rahayu, chord lagu Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Dasar , chord dasar Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Dasar , chordtela Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Dasar , lirik lagu Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ngudi Rahayu di youtube: https://youtube.com/watch?v=6tVrDEGuhi4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ngudi Rahayu

Chord Lagu Lainnya

×