Open Nav

Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C-C F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C mlaku ro kowe.. Am pancen akeh alangane.. Dm tak cobo ngliwati.. G supoyo tetep nyawiji.. C nanging nyatane.. Am kowe keno godhane.. Dm kowe milih lungo.. G pindah ning tresno liyo.. F G Em Am kabeh tak tompo.. Dm G C senajan atiku loro.. F G Em Am kabeh tak trimo.. Dm G mugo kowe bahagio.. Reff : F G bebarengan sing wingi.. Em Am aku durung iso lali.. Dm G wes tak cobo tak lalekne C nanging angel rasane.. F G kabeh bakal tak lilakke Em Am ceritoku karo kowe Dm tak tompo kenyataane G C tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. F G Em Am kabeh tak tompo.. Dm G C senajan atiku loro.. F G Em Am kabeh tak trimo.. Dm G mugo kowe bahagio.. Reff : F G bebarengan sing wingi.. Em Am aku durung iso lali.. Dm G wes tak cobo tak lalekne C nanging angel rasane.. F G kabeh bakal tak lilakke Em Am ceritoku karo kowe Dm tak tompo kenyataane G C tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. (faeaturing) F G duh kangmas sepurane.. Em Am yen aku uwis ninggalke.. Dm G aku ra nepati janji.. C pindah ning liyo ati.. F G mugo kowe bahagio.. Em Am senajan aku uwis lungo.. Dm kowe kudu iso nompo.. G C aku gandeng.. karo tresno liyo.. F G bebarengan sing wingi.. (kangmas sepurane..) Em Am aku durung iso lali.. (yen aku uwis ninggalke..) Dm G wes tak cobo tak lalekne C nanging angel rasane.. (mugo bahagio..) F G kabeh bakal tak lilakke.. (senajan aku lungo..) Em Am ceritoku karo kowe.. (kowe kudu iso nompo..) Dm tak tompo kenyataane.. G C tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. (sepurane yen aku karo liyane..) Dm tak tompo kenyataane.. G C tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. (sepurane yen aku karo liyane..) -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F#-F# B C# A#m D#m G#m C# F#.. B C# A#m D#m G#m C# F#.. F# mlaku ro kowe.. D#m pancen akeh alangane.. G#m tak cobo ngliwati.. C# supoyo tetep nyawiji.. F# nanging nyatane.. D#m kowe keno godhane.. G#m kowe milih lungo.. C# pindah ning tresno liyo.. B C# A#m D#m kabeh tak tompo.. G#m C# F# senajan atiku loro.. B C# A#m D#m kabeh tak trimo.. G#m C# mugo kowe bahagio.. Reff : B C# bebarengan sing wingi.. A#m D#m aku durung iso lali.. G#m C# wes tak cobo tak lalekne F# nanging angel rasane.. B C# kabeh bakal tak lilakke A#m D#m ceritoku karo kowe G#m tak tompo kenyataane C# F# tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. Musik : B C# A#m D#m G#m C# F#.. B C# A#m D#m G#m C# F#.. B C# A#m D#m kabeh tak tompo.. G#m C# F# senajan atiku loro.. B C# A#m D#m kabeh tak trimo.. G#m C# mugo kowe bahagio.. Reff : B C# bebarengan sing wingi.. A#m D#m aku durung iso lali.. G#m C# wes tak cobo tak lalekne F# nanging angel rasane.. B C# kabeh bakal tak lilakke A#m D#m ceritoku karo kowe G#m tak tompo kenyataane C# F# tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. (faeaturing) B C# duh kangmas sepurane.. A#m D#m yen aku uwis ninggalke.. G#m C# aku ra nepati janji.. F# pindah ning liyo ati.. B C# mugo kowe bahagio.. A#m D#m senajan aku uwis lungo.. G#m kowe kudu iso nompo.. C# F# aku gandeng.. karo tresno liyo.. B C# bebarengan sing wingi.. (kangmas sepurane..) A#m D#m aku durung iso lali.. (yen aku uwis ninggalke..) G#m C# wes tak cobo tak lalekne F# nanging angel rasane.. (mugo bahagio..) B C# kabeh bakal tak lilakke.. (senajan aku lungo..) A#m D#m ceritoku karo kowe.. (kowe kudu iso nompo..) G#m tak tompo kenyataane.. C# F# tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. (sepurane yen aku karo liyane..) G#m tak tompo kenyataane.. C# F# tak ikhlaske yen kowe karo liyane.. (sepurane yen aku karo liyane..)


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Maulida mudah, kunci gitar Maulida, chord lagu Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP Dasar , chord dasar Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP Dasar , chordtela Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP Dasar , lirik lagu Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Maulida di youtube: https://youtube.com/watch?v=BSye7UWFDwE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Maulida

Chord Lagu Lainnya

×